Setari Cookie-uri

Descopera tratamentul care iti mentine pielea catifelata si sanatoasa!

Centrul de Excelenta in Dermatologie si Estetica DermaLife, vine in intampinarea femeilor cu o noua tehnologie revolutionara in materie de frumusete: platforma laser GentleMax Pro.

comunicat de presa

dermalife

Sub sloganul “Nu te mai ascunde. Simte-te bine in pielea ta!”, Centrul de Excelenta in Dermatologie si Estetica DermaLife, vine in intampinarea femeilor cu o noua tehnologie revolutionara in materie de frumusete: platforma laser GentleMax Pro.

Conform unor studii efectuate recent la nivel mondial, tratamentele cele mai dorite de catre femei si barbati, totodata, sunt epilarea, tratarea non invaziva a leziunilor pigmentare si vasculare, rejuvenarea faciala, toate acestea coordonate de catre un personal medical specializat (sursa: The American Society of Plastic Surgeons - ASPS). Platforma GentleMax Pro, pe care DermaLife o pune la dispozitie pacientilor, este probabil singura tehnologie din lume care ofera solutii complete si complexe pentru toate aceste nevoi, avand rezultate dovedite in epilarea definitiva dar si in tratarea leziunilor pigmentare si vasculare de orice tip si nivel de dificultate.

GentleMax Pro, lider in tehnologie in tratarea leziunilor vasculare si pigmentare

Citește și:

Studiile internationale arata ca modificarile de culoare ale pielii pot “imbatrani” cu pana la 20 de ani o persoana. Rozaceea, pistruii sau petele maronii sunt doar cateva exemple de leziuni pigmentare si vasculare care pot fi tratate cu ajutorul platformei GentleMax Pro. Procedura este non invaziva, gradul de disconfort este minim spre moderat, nefiind nevoie de o perioada de recuperare.

Eficienta crescuta a tehnologiei GentleMax Pro este datorata combinatiei dintre cele doua lasere pe care le integreaza, Alexandrite si Nd:YAG, acestea fiind create special pentru a realiza tratamente la un standard foarte ridicat. Niciun alt sistem de pe piata cu lungimi de unda multiple nu poate oferi viteza, eficacitatea si versatilitatea oferite de aceasta platforma laser, lungimea de unda 1064 nm permitandu-i sa tinteasca tesuturi mai profunde decat alte lasere. Laserul Nd:YAG poate fi folosit pentru a trata leziunile vasculare faciale (talengiectazii), anumite semne din nastere cu baza vasculara (malformatii capilare), leziuni vasculare superficiale din zona picioarelor (vene “panza de paianjen”, lacuri vasculare etc.), hemangioame din zona fetei.

Citește și:

Standard de aur in epilarea definitiva

Peste 60% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani doresc sa apeleze la epilarea cu laser, in timp ce 87% ar repeta experienta, se arata intr-un studiu efectuat in 2016 de ASPS la nivel mondial. Fiind o platforma care integreaza asocierea unica a celor doua lasere de inalta tehnologie, GentleMax Pro permite realizarea tratamentului de epilare definitiva pentru toate tipurile de piele, in orice moment al anului.

Datorita dimensiunii mai mare a unitatii de masura pentru suprafata de tratament, viteza de interventie creste, iar timpul alocat unei sedinte de epilare scade semnificativ. In plus, pe toata durata tratamentului, pielea este protejata in totalitate. Acest lucru se datoreaza capacitatii de racire controlata a pielii, efectul fiind asigurat de pulverizarea selectiva a straturilor superioare cu un spray pe baza de criogen. In acest fel, Gentle Max Pro asigura pacientului cel mai ridicat nivel de confort.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.