Setari Cookie-uri

De la vedeta la voluntar: Au daruit zambete

Asociatia Zambetul Ingerilor, a reusit sa faca din sarbatoarea Sfantului Nicolae, protectorul copiilor, o traditie.

comunicat de presa

eveniment umanitar

Asociatia Zambetul Ingerilor, a reusit sa faca din sarbatoarea Sfantului Nicolae, protectorul copiilor, o traditie. Editia cu numarul 3 de anul acesta “Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete” a fost organizata pentru 200 de copilasi, de la diferite centre de plasament si din familii defavorizate.

eveniment umanitar

Au dat startul primii sarbatorilor de iarna, au impodobim bradul mai devreme si au adus bucuria mai repede mai multe persoane publice care pentru o zi au devenit volunatii Asociatiei Zambetul Ingerilor. Actiunea umanitara a fost intregita si de partenerii evenimentului, Carrefour Romania, Fundatia Carrefour, Mega Image, Billa, Primaria Municipiului Bucuresti, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Starbucks, Aqua Carpatica, Fuchs, PuroeBio, Beraria H, AFICotroceni, Posh Creative.

Citește și:

asociatia zambetul ingerilor

Drumul de la vedeta la voluntar a fost unul scurt pentru Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Andrei Nourescu, Mirela Vescan, Tily Niculae, Diana Bart, Eli Roman, Dorin Chiotea, Chef Jakob Hausmann, Ramona Solomon, Giani Kirita, Mihaela Birzila, Alexandru Croitoriu, Irina Mohora si multi altii, care s-au alaturat Asociatiei Zambetu Ingerilor. Au puns la dispozitie timpul si energia, au ajutat la pregatirea meniului pt copilasi, au servit si strans masa pentru cei 200 de copii, au pregatit pungutele cu dulciuri si carti pe care le-au dat copiilor la finalul actiunii, din partea lui Mos Nicolae.

asociatia zambetul ingerilor

Evenimentul umanitar a avut loc la Beraria H, unde Chef Jakob Hausmann a gatit un meniu de 3 feluri pentru cei mici iar Maria Radu a sustinut un concert live pentru toti cei prezenti.

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.