Setari Cookie-uri

Traieste viata in culori cu ECCO

ECCO invita femeile sa aduca culorile la picioarele lor in acest sezon al Sarbatorilor, plin de petreceri, prin lansarea noii game: ECCO COLOUR.

comunicat de presa

ecco

ECCO invita femeile sa aduca culorile la picioarele lor in acest sezon al Sarbatorilor, plin de petreceri, prin lansarea noii game: ECCO COLOUR. Disponibili in trei nuante calde pentru a capta spiritul de sarbatoare noii sneakersi scot in evidenta stilul feminin.

"Colectia ECCO COLOUR este inspirata din viata dinamica a femeilor extraordinare. Dorim sa le oferim femeilor o modalitate de a celebra Sarbatorile de Iarna din acest an prin infuzia de culoare plina de energie in aspectul lor.", spune Sarah Nordby Fill Rodel, Senior Colour Designer.

Noua colectie aduce o energie vibranta oricarui look. Conceputa pentru a atrage atentia asupra purtatoarei, aceasta noua gama vivace de sneakersi colorati include nuante jucause de rosu, galben si albastru inspirate de trei culori de top ale sezonului.

Citește și:

ecco

Traieste-ti viata in culori si capteaza spiritul de sarbatoare cu noul ECCO SOFT 3 cu un design expresiv si o tesatura artizanala din tricot. Venind direct de pe catwalk, noua gama ne propune o talpa alba ce ofera o amortizare perfecta si un confort sporit, doua aspecte importante pe care le luam in considerare atunci cand ne alegem tinutele de petreceri.

Porneste in noul an plina de culoare si vei avea un an minunat!

Noua colectie de ghete ECCO SOFT 3 pentru femei este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.