Setari Cookie-uri

Va invitam la Baneasa Shopping City sa va bucurati impreuna cu copiii de activitatile de Craciun

Ce-ar fi daca ti-am spune ca anul acesta, alaturi de copilul tau, poti trai in Baneasa Shopping City magia Craciunului asa cum o faceai odinioara?

comunicat de presa

baneasa shopping city

Iti amintesti de bucuria sincera pe care o simteai in preajma sarbatorilor de iarna atunci cand erai copil? Ce-ar fi daca ti-am spune ca anul acesta, alaturi de copilul tau, poti trai in Baneasa Shopping City magia Craciunului asa cum o faceai odinioara? Intre 8 si 18 decembrie te invitam intr-o calatorie spre emotia copilariei, plina de momente si activitati inedite la care sa participi impreuna cu cei mici.

baneasa shopping city

„Sa te bucuri ca un copil” va deveni litera de lege, pentru ca v-am pregatit cateva ateliere unde imaginatia va fi pusa la treaba: vom decora omuleti de turta dulce (15 decembrie), ne vom pregati de Sarbatori confectionand decoratiuni pentru bradul de Craciun (16 decembrie), vom invata sa decoram cel mai frumos tablou de iarna (17 decembrie) si il readucem intre noi pe Olaf, intr-un workshop in care vom confectiona oameni de zapada (18 decembrie). Iar intre 8-11 decembrie si 15-18 decembrie, Mos Craciun te asteapta intr-o calatorie virtuala cu sania sa (in Feeria).

Simte ca un copil magia Craciunului in Baneasa Shopping City!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.