Setari Cookie-uri

A 6-a premiera a Teatrului Stela Popescu, 'De la Chirita la Harap Alb', va avea loc inainte de Craciun

De la Chirita la Harap Alb este GALA personajelor celebre care sunt prezente in stagiunea Teatrului Stela Popescu

comunicat de presa

teatru stela popescu

Dupa spectacolul extraordinar “Stela si prietenii ei”, musicalul ALADIN, feeria folclorica “Romania, tara magica“, Festivalul Cantecului care face minuni si “Secretele Hiturilor“, Teatrul Stela Popescu se pregateste de cea de-a sasea premiera in primul sau an de la infiintare. Premiera “De la Chirita la Harap Alb“ va avea loc chiar inainte de Craciun, in zilele de 19 si 20 decembrie, de la ora 10:00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.

“De la Chirita la Harap Alb“ este GALA personajelor celebre care sunt prezente in stagiunea Teatrului Stela Popescu, cu intalniri amuzante, dialoguri impletite cu dansuri electrizante si o paleta de partituri - de la Rossini la slagare de ultima ora. O Gala care te binedispune, te cucereste, iti deschide sufletul in fata apropiatelor Sarbatori!

Citește și:

Teatrul Stela Popescu, infiintat in aprilie 2016 prin decizia CGMB, este cel mai tanar teatru din viata artistica romaneasca, o scena dedicata copiilor si tinerilor, avand in repertoriu balete, musicaluri, spectacole extraordinare, pagini lirice moderne si de camera.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.