Setari Cookie-uri

INNA se alatura echipei AVON in calitate de ambasador

INNA, unul dintre cei mai de succes artisti din tara noastra, se alatura AVON in calitate de ambasador al celui mai nou brand de produse de machiaj din portofoliul AVON.

comunicat de presa

avon

INNA, unul dintre cei mai de succes artisti din tara noastra, se alatura AVON in calitate de ambasador al celui mai nou brand de produse de machiaj din portofoliul AVON. Lansarea locala a noului brand va avea loc luni, pe 23 ianuarie, la The Ark, iar aceasta se va desfasura in paralel cu lansarea globala, de la New York.

„Ma leaga amintiri foarte dragi de AVON, asa ca am raspuns cu mult entuziasm si cu multa bucurie invitatiei de a ma alatura celorlalti ambasadori. Pentru mine, AVON inseamna femei mai curajoase, mai indraznete si mai independente. Ma regasesc in aceasta viziune si cred cu tarie ca fiecare femeie poate deveni ceea ce isi doreste”, a declarat INNA. „Brandul pe care il reprezint este perfect pentru mine. E fresh, indraznet si energic, exact asa cum sunt si eu in viata de zi cu zi”, a adaugat INNA in legatura cu noua colectie de produse de machiaj de la AVON.

Citește și:

Despre AVON
AVON este brandul numarul 1 pe piata de produse de machiaj din Romania*. Compania este preocupata nu numai sa aduca frumusete si oportunitate de cariera femeilor, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.