Amy da un Grammy

Amy da un Grammy
Kudika
15 Februarie 2008

Controversata Amy Winehouse, marea castigatoare a Premiilor Grammy de anul acesta, si-a donat unul din prestigioasele premii primite sambata sotului sau Blake Fielder-Civil, aflat in inchisoare. Trofeul va fi expus in celula lui Blake, ca simbol al iubirii lor. Garzile puscariei Pentonville din Londra vor verifica trofeul in forma de gramofon, prentu a se asigura ca nu ascunde nimic si ca nu va putea fi folosit ca arma.

Universal Music Romania ne anunta ca Amy Winehouse, marea castigatoare a Premiilor Grammy de anul acesta, si-a donat unul din prestigioasele premii primite sambata sotului sau Blake Fielder-Civil, aflat in inchisoare. Trofeul va fi expus in celula lui Blake, ca simbol al iubirii lor. Garzile puscariei Pentonville din Londra vor verifica trofeul in forma de gramofon, prentu a se asigura ca nu ascunde nimic si ca nu va putea fi folosit ca arma.

Cantareata, al carei show a fost transmis prin satelit in direct de la Londra, si-a impresionat audienta prin discursul emotionant: “Mi-am pus inima si sufletul in acest album. Ma simt onorata sa fiu nominalizata alaturi de atatia mari artisti, iar faptul ca am castigat este uluitor”.

Gala Grammy 2008 i-a confirmat inca o data statutul de star!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: