Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Unul dintre cele mai imoprtante nume prezente pe scena B’ESTFEST 2008 a fost cu siguranta Nelly Furtado.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Artista si-a incantat fanii stransi intr-un numar impresionant (peste 15.000 de oameni), interpretand hiturile sale celebre: I’m Like A Bird, Turn Off The Lights, Say It Right, Maneater, Promiscuous Girl etc.

Inainte de spectacolul care a inceput putin dupa ora 22:00, Nelly a sustinut o conferinta de presa la hotelul JW Marriott. In cadrul acesteia, artista a fost rasplatita de Universal Music Romania (reprezentata de Ana Gavrea, Marketing Manager) cu triplu disc de platina pentru vanzarile albumului Loose.

Nelly Furtado a fost cel mai bine vandut artist international in Romania in anul 2007, iar albumul Loose a fost de departe cel mai de succes al anului trecut, atat la nivel international, cat si local. Ziaristii prezenti la conferinta de presa au fost placut surprinsi de caldura artistei, de rabdarea sa si de seriozitatea cu care le-a raspuns la intrebari.

Nelly a fost deasemenea extrem de incantata si de cadoul primit din partea casei de discuri, ii traditional romanesti pentru ea si fiica sa.

Dupa Bucuresti, artista si-a continuat turneul din Europa cu concertul sustinut la München.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: