Setari Cookie-uri

Herbal Essences House of Fun!

Traieste gratuit timp de 6 luni alaturi de 2 dintre cele mai bune prietene ale tale in cea mai hot casa a distractiei!

Traieste gratuit timp de 6 luni alaturi de 2 dintre cele mai bune prietene ale tale in cea mai hot casa a distractiei!

Participa la marea evadare Herbal Essences intr-o super casa de distractie, Herbal Essences House of Fun!



Avem o casa perfecta pentru distractie, care abia asteapta trei locatare pe masura! O gasca de 3 prietene are sansa sa locuiasca gratuit timp de 6 luni in aceasta casa, aflata in buricul orasului!

Casa fabuloasa se afla chiar in zona pietei Romane, zona perfecta pentru orice tanara pregatita pentru distractie cu prietenii. Fetele vor putea astfel sa ajunga imediat la facultate, iar prietenii lor si vedetele care sunt asteptate in casa, li se vor putea alatura fetelor in doar cateva minute cu ocazia petrecerilor si evenimentelor-surpriza.

Herbal Essences este brandul creat special pentru a alunga plictiseala din viata fiecarei tinere femei. Aromele delicioase Herbal Essences iti transforma pe loc starea de spirit, te invaluie si te poarta pe taramurile bunei dispozitii si petrecerilor fara sfarsit! Pentru ca Herbal Essences stie ca la 20 de ani cea mai mare dorinta a fiecaruia este sa locuiasca intr-o casa cool, alaturi de cei mai buni prieteni, iar petrecerile sa curga una dupa alta, a pregatit o casa a distractiei, in care 3 prietene sa petreaca cele mai frumoase 6 luni.

Herbal Essences House of Fun, 3 prietene, 6 luni.
Traieste evadarea perfecta intr-o super casa de distractie!


Designeri celebri se vor ocupa de outfit-ul celor 3 fete, in timp ce specialisti in hair styling si make-up vor avea grija ca ele sa arate senzational. Petrecerile se vor tine lant, fie ca e vorba despre party-uri in pijama, ori nopti intregi de muzica buna, cocktailuri si dans alaturi de vedete, prieteni si fani.

Pentru a intra in Herbal Essences House of Fun, o super casa de distractie, doritoarele trebuie doar sa acceseze www.herbalessences.ro si sa-si inscrie gasca in competitie.

„Startul inscrierilor a fost dat joi, 15 octombrie 2009. Tot ce trebuie sa faca fetele este sa uploadeze o poza cu gasca lor si sa ne arate ca le place sa se distreze si ca ele 3 sunt mereu sufletul petrecerii,” anunta cu entuziasm Raluca Mihailescu, Brand Manager Communication Planner Herbal Essences.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.