Setari Cookie-uri

Nu te schimba pentru el!

Dupa lungi asteptari esti foarte incantata de noua ta cucerire. Dornica sa-l cunosti mai bine si sa-i fi pe plac, nu uita totusi de propriile placeri. Chiar daca te-a convins ca este Mr. Right, nu-l crede pe cuvant atat de repede.

Dupa lungi asteptari esti foarte incantata de noua ta cucerire. Dornica sa-l cunosti mai bine si sa-i fi pe plac, nu uita totusi de propriile placeri. Chiar daca te-a convins ca este Mr. Right, nu-l crede pe cuvant atat de repede. Savureaza fiecare moment, dar fii mereu tu. Chiar daca simti nevoia unor mici schimbari, evita o transformare radicala doar de dragul lui. Asadar, pastreaza:

1. Stilul de vestimentatie


Dintotdeauna ai fost o mica fashionista, mandra de propriul stil vestimentar. Uneori inocenta, alteori mai sexy, mereu ai fost obisnuita sa fii in centrul atentiei si sa primesti complimente. Daca l-ai cunoscut pe el, nu inseamna ca trebuie sa iti vinzi toate rochitele si sa te transformi intr-o femeie serioasa, acoperita din cap pana in picioare. Ai grija sa nu depasesti limita si continua sa fi tu.

In plus, o asemenea schimbare ii va trezi ceva semne de intrebare si lui. Cu siguranta, nu si-ar dori sa iti admire picioarele doar in intimitate.

2. Mancarea preferata

Tie iti plac la nebunie pastele iar el…nici sa n-auda de ele. Cat despre sosul picant, nu-i face bine la stomac, asadar si el se exclude din meniul lui. Dar nu si din meniul tau. Dovedeste-i ca esti o buna gospodina pregatind si un alt fel de mancare pe gustul lui. Insa, nu renunta la mancarea ta favorita doar pentru ca lui nu-i este pe plac.

3. Dieta

Vesnica problema. Barbatii sunt terorizati de dietele interminabile; pentru ei dragostea categoric trece prin stomac. De aceea mancarea trebuie sa fie cat mai gustoasa, bogata in ingrediente, grasimi, carne. Si…caloriile, nu conteaza; pentru ei. Ca sa ajungeti la un acord, nu trebuie sa il supui si pe el dietei tale. Incearca totusi sa urmezi o cura cat mai sanatoasa, cat mai saraca in grasimi si dulciuri, combinata cu mult sport. Cand iesiti in oras, poti sa faci o exceptie; impartiti desertul, astfel va fi si el impacat.

Insa, continua sa-ti monitorizezi greutatea. Nu renunta la dieta, altfel tot el va fi nemultumit daca te-ai ingrasat si…va gasi scuza perfecta sa se uite dupa altele.

4. Prietenele
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.