Setari Cookie-uri

10 trucuri de incercat in pat

Sexul inseamna in primul rand dorinta, pasiune dar si imaginatie.Viata intima trebuie din cand in cand condimentata pentru a oferi nenumarate beneficii.

Sexul inseamna in primul rand dorinta, pasiune dar si imaginatie . Viata intima trebuie din cand in cand condimentata pentru a oferi nenumarate beneficii. Asadar dezvaluie-i iubitului tau si o latura mai putin cunscuta si surprinde-l in dormitor. Redactorii ivillage au ales 10 trucuri speciale care trebuie incercate in pat:

1. Fii creativa

Chiar daca in viata de zi cu zi esti o tipa finuta si rezervata, in pat alaturi de iubitul tau nu-ti fie teama sa fii libera. Asadar, lasa imaginatia sa lucreze si da viata fanteziilor tale. Daca de obicei el este cel care initiaza partida de dragoste, fii cu un pas inaintea lui. Pregateste-i o surpriza: abordeaza-l direct, cand se asteapta mai putin. Atrage-l in pat; garantat nu va opune rezistenta. Ii poti pregati un preludiu fierbinte, un dans, sau un orice al joc erotic. Va ramane impresionat.

2. Mangaieri magice

Cu siguranta iti face o deosebita placere cand te stimuleaza cu ajutorul degetelor. Ii poti intoarce si tu favorul; nu-ti va fi foarte greu sa-l aduci in al noualea cer. Mangaierile se vor dovedi magice, avand in vedere cat de sensibile sunt zonele genitale la orice atingere. Chiar daca nu ai foarte multa experienta, improvizeaza. Reactiile lui iti vor confirma ca te afli pe drumul cel bun.

3. Pozitia conteaza

O schimbare in pat este intotdeauna binevenita. Tine monotonia la distanta si ofera senzatii noi. Astfel, uita de inhibitii si testeaza pozitii noi. Important este sa te simti confortabil, asadar discuta inainte cu iubitul tau si puneti-va de acord. Daca ati optat mereu pentru pozitia misionarului, el fiind mereu cel care conduce, schimbati rolurile. Pentru el, nimic nu este mai excitant decat sa te vada pe tine in actiune. In plus, daca vei fi tu deasupra, vei stabili ritmul miscarilor dar si intensitatea penetrarii.

4. Vorbeste-i

Nu ne referim acum la celebrele vorbe murdare, in special daca esti mai retrasa si nu te-ai vedea niciodata intr-o astfel de ipostaza. In fond, sexul trebuie sa insemne placere pentru amandoi. Insa, in timp ce faceti dragoste da-i lui de veste ca te simti bine. Poti sa-i vorbesti provocator si fara sa intri in pielea unei starlete porno. De obicei, barbatii doresc sa le confirmi ca te simi bine, asadar incurajeaza-l discret. Descrie-i ce simti, ce-ti place, astfel iubitul tau va fi multumit si tu vei mult mai relaxata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.