Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste din Univers

Exista o stiinta a felului in care doi oameni se intalnesc. Prea multe detalii se sincronizeaza.

Radu mi-a fost coleg de liceu. In adolescenta era un mare crai si nu mi l-as fi imaginat vreodata indragostit lulea.

In urma cu cateva zile am gasit intamplator blogul sau si, odata cu acesta, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care mi-a fost dat sa o citesc vreodata. Am descoperit cu placere un fost ‘baiat-rau’ transformat acum intr-un barbat matur, sigur pe el si pe dragostea sa, capabil si bucuros sa isi declare iubirea cu cele mai alese cuvinte:

The Scientist

Exista o stiinta a felului in care doi oameni se intalnesc. Prea multe detalii se sincronizeaza. Prea multe momente in care totul e prea aproape sa nu se intample.

Nu cred in intamplator.

Prezentam un eveniment intr-un club. Nu prea era lume. De foarte multe ori in seara aceea eram aproape sa plec. M-a rugat patronul localului sa astept putin.

Daca nu ma ruga?

Evenimentul avea sa iasa bine. Si eu aproape sa plec. N-a avut bani schimbati si am asteptat la bar, sa-mi aduca din birou. Atunci a venit cea cu care azi ma insor. Mi-a cerut numarul de telefon.

Si daca omul acela ar fi avut banii pregatiti?

Probabi nu m-as mai fi intalnit cu ea niciodata.

Si daca uita sa memoreze numarul?

Probabil nu m-ar mai fi sunat niciodata. M-a sunat dupa 2 zile. Ne-am intalnit in Piata Universitatii. “Daca nu-mi place o duc in Cafeneaua Actorilor. Daca imi place mergem in Piata Romana, la Mon Cher”. Si ma fascineaza detaliile. Era in detaliu asa cum as fi gandit-o, daca mi-as fi propus. Era o tipologie de fete de care ma indragosteam. Nu era dintre ele. Era tipologia fetii de care nu ma indragostisem niciodata. Dar pe care o cautam fara sa-mi formulez.

Au fost cele mai fascinante ore pe care le-am trait. Vorbeam cu ea in senzatia ca m-am intalnit cu om pe care-l stiam si cu care nu ma vazusem de vreo 20 de ani. Trebuia sa-i povestesc ce-am facut cat timp a lipsit.

Pare ca scriu asa, ca sa sune misto. Ce e insa superb e ca nu. Si cred ca atunci cand ai intalnit-o, sau l-ai intalnit stii asta. Iti e stupid de evdent. Si cred ca poti fi indragostit de un om 5 ani de fiecare data. Si cred ca exista o stiinta a felului in care doi oameni se intalnesc. Prea multe detalii se sincronizeaza. Prea multe momente in care totul e prea aproape sa nu se intample, pana cand se intampla.

Post de pe blogul lui Radu Buzaianu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.