Setari Cookie-uri

Top 5 momente sexy in pat

In timpul actului sexual ne cufundam in trairi intense si sentimente foarte puternie. Nenumarate lucruri simple, aparent banale devin foarte importante in momentele de intimitate.

In timpul actului sexual ne cufundam in trairi intense si sentimente foarte puternie. Nenumarate lucruri simple, aparent banale devin foarte importante in momentele de intimitate. Sarutarile prelungi, comunicarea si clipele de tandrete care conteaza atat de mult pentru o femeie, devin la fel de importante si pentru barbatii de langa noi. Aparent duri si ei pot deveni sensibili in astfel de momente, fiind extrem de atenti si receptivi la orice gest. Daca v-am starnit curiozitatea, iata si alte lucruri considerate irezistibile de catre barbati, care le starnesc imaginatia si pasiunea:

1. Contactul vizual

Chiar daca n-ati ajuns inca in pat, este indicat sa stabilesti un contact vizual puternic cu iubitul tau. Dupa cum am mai spus, imaginea este foarte importanta pentru majoritatea barbatilor. Poti sa-i arunci doar o privire cu subinteles cand treci pe langa el, sau surprinde-l folosindu-te de limbajul trupului.

Este atat de simplu sa comunici fara cuvinte, utilizand doar anumite gesturi care-i vor starni imediat apetitul. Daca nu ati ajuns inca acasa, jocul poate deveni si mai incitant. In timp ce vorbiti, deschide-ti nonsalant un nasture de la camasa si apoi priveste-l intens in ochi. Nu va mai fi nevoie sa rostesti foarte multe. Drumul pana acasa va fi mult mai scurt dupa ce-ti va ghici intentiile.

2. Filrt si preludiu

Nimic nu poate fi mai sexy, decat sa flirtezi cu iubitul tau. Chiar daca l-ai cucerit si este al tau, nu inseamna ca jocul seductiei s-a terminat. In plus el se va simti foarte bine sa fie in centrul atentiei tale; chiar daca par mai duri si barbati au nevoie de aprecieri. Asadar initiaza tu preludiul si domina intreaga partida. Suprinde-l cu metode noi de stimulare si da-i de inteles ca nu esti deloc atat de inocenta precum pari. Din cand in cand, nu strica sa mai schimbati rolurile.

3. Lenjeria intima poate deveni provocatoare

Contrar aparentelor, lenjeria intima joaca un rol foarte important. O astfel de costumatie bine aleasa, iti va conferi un aer extrem de senzual si lui ii va incita cu siguranta imaginatia. Un deux pieces din saten, dantela sau brodat cu o lucratura fina, nu-l va lasa indiferent. Pentru serile pasionale, poti alege o lenjerie mai speciala. Opteaza pentru un corset fin din matase, ori alege un baby-doll din tull, care-ti va evidentia latura feminia seducatoare si totodata iti va oferi mai mult confort.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.