Setari Cookie-uri

Cand el spune NU

In ciuda aparentelor, sexul nu ocupa intototdeauna locul I intr-o relatie. Desi este foarte important pentru ambii parteneri, uneori chiar barbatii prefera o noapte linistita, in locul unei partide fierbinti de amor.

In ciuda aparentelor, sexul nu ocupa intototdeauna locul I intr-o relatie. Desi este foarte important pentru ambii parteneri, uneori chiar barbatii prefera o noapte linistita, in locul unei partide fierbinti de amor. O data ar fi de inteles, fara alte intrebari suplimentare, insa cand ne lovim de acelasi refuz si a doua noapte, si a treia, deja apar o mie de ganduri fara raspuns. Dintre care, cel mai pregnant care vizeaza aspectul fizic si increderea in propria persoana, este urmatorul: “Oare ma inseala?”. Asadar, de aceasta data am pregatit un articol special, despre barbatii care nu (mai) vor.

O problema dezbatuta intens care contrazice din plin zicala “barbatii vor mereu sex”.A venit momentul sa descoperim cat de plauzibile sunt si motivele invocate de ei. In cel mai fericit caz poate fi vorba de stres, oboseala, migrene. Si barbatii au migrene? Se pare ca da…

Insa, exista o diferenta. Atata timp cat noi demonstram intelegere la auzul acestei mult blamate afirmatii, de ce intotdeauna barbatii cred ca avem ceva de ascuns? Aparent un motiv atat de banal, poate ascunde indispozitii sau probleme reale. Orice femeie cunoaste foarte bine aceste framantari interioare care nu afecteaza doar viata sexuala. Asadar, suntem capabile sa intelegem ca intr-o seara nu se poate, dar daca acelasi scenariu se repeta de mai multe ori, avem dreptul sa ne punem cateva intrebari serioase.

Sunt barbati care coplesiti de problemele exterioare, uita importanta unei simple mangaieri, a unui sarut sau a unei imbratisari tandre. Uneori nici nu avem nevoie de mai mult…E de ajuns sa avem siguranta ca inca suntem dorite si apreciate. Aceste lucruri marunte conteaza foarte mult intr-o relatie.

Sexul are multiple conotatii pentru fiecare partener. Pentru o femeie inseamna mai mult decat o dorinta pe moment. Preludiul este foarte important chiar si in cazul partidelor neprevazute. In general, barbatii se excita mult mai usor si sunt gata de actiune fara alte tandreturi suplimentare. In cazul femeilor, lucrurile sunt mai diferite. Nu putem reactiona intotdeauna ca niste masinarii sexuale, pregatite pentru cele mai nastrusnice fantezii. In plus, in cel mai rau caz, intr-o astfel de situatie tot barbatii devin nemultumiti si brusc, le dispare cheful. Asadar, cine spunea ca barbatii nu au toane?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.