Setari Cookie-uri

7 Bune maniere in menage a trois

Fie din dorinta de experimentare, din curiozitate sau exhibitionism, partenerul iti propune o aventura mai putin obisnuita: un menage a trois. Aceasta fantezie poate tulbura sa nu mintea femeilor insa, cu siguranta, se afla in topul preferintelor pentru barbati.

Fie din dorinta de experimentare, din curiozitate sau exhibitionism, partenerul iti propune o aventura mai putin obisnuita: un menage a trois. Aceasta fantezie poate tulbura sa nu mintea femeilor insa, cu siguranta, se afla in topul preferintelor pentru barbati. Asadar, daca iubitul te-a convins sa invitati o a treia persoana in pat, ori vii chiar tu cu o asemenea propunere, inainte de a trece la fapte ar fi ideal sa aveti in vedere si un cod al bunelor maniere:

1. Menage a trios cu acordul ambilor parteneri

Sexul in trei nu inseamna tocmai o partida de dragoste romantica, presarata cu gesturi tandre si cuvinte dulci. Se bazeaza foarte mult pe imaginatie, experimentarea unor pozitii noi si cat mai multa fantezie. Asadar, inainte de a accepta propunerea, trebuie sa stii la ce sa te astepti. Chiar daca partenerul te preseaza de mai multa vreme si inca nu te-ai decis, nu-i fa pe plac doar pentru ca-l iubesti. Si tu trebuie sa te simti bine si inainte...si dupa. Daca privesti menage a trois ca pe o distractie de-o noapte care nu va periclita relatia, pune in practica fantezia fara regrete. Insa, discutati initial toate detaliile.

2. Stabiliti reguli de la bun inceput

Rosteste cu voce tare chiar si cele mai neimportante intrebari. Vorbiti despre preferinte si consecine, sa nu va treziti cu urmari neasteptate. In general un partener posesiv nu va accepta foarte usor sa-si imparta jumatatea cu alta persoana. Indeplinirea acestei fantezii ar trebui sa va ofere anumite beneficii, nu consecinte negative.

3. Cine propune?

Daca tu esti cea care vrei sa-i propui iubitului tau un alt barbat, asigura-te ca nu-i vei rani orgoliul. Da-i de inteles ca il iubesti si il apreciezi; nu-I lasa sa-si creeze complexe. Daca a treia persoana este o femeie propusa de el, de asemeneea se pot naste discutii contradictorii. Ideal ar fi sa-i prezinti tu o anumita partenera pe care s-o cunosti dinainte. Nu trebuie sa aveti o relatie foarte apropiata, insa pentru linistea ta, ar fi ideal s-o pui in tema cu anumite amanunte importante: discretie si neimplicare afectiva.

4. Importanta igienei


Protectia este esentiala in cazul sexului in trei. Ca o initiala masura de precautie n-ar strica sa cunoasteti mai bine persoana invitata in dormitor. Insa, prezervativul este singurul care va poate proteja de orice infectii transmise prin sperma sau secretii vaginale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.