Setari Cookie-uri

Sex in pat? Schimba-l cu ceva mai interesant

Noptile fierbinti in patul clasic din dormitorul conjugal, incep sa devina istorie pentru indragostitii zilelor noastre. In jurul meu, aud tot mai des aud ca sexul in pat incepe sa-si piarda din intensitate si partenerii dau dovada de o imaginatie debordanta, cand trebuie sa gaseasca locul ideal de facut dragoste.

Noptile fierbinti in patul clasic din dormitorul conjugal, incep sa devina istorie pentru indragostitii zilelor noastre. In jurul meu, aud tot mai des ca sexul in pat incepe sa-si piarda din intensitate si partenerii dau dovada de o imaginatie debordanta, cand trebuie sa gaseasca locul ideal de facut dragoste. Astfel, dusul, podeaua sau masa din bucatarie se pot transforma pentru cateva minute in locuri nebanuit de confortabile, daca va lasati condusi de pasiune, asta daca nu preferati sa va mutati cuibusorul de nebunii in aer liber.

Din marturisirile celor care au renuntat pentru un timp la sexul in pat, in favoarea unei partide in afara dormitorului, aflam ca beneficiile sunt multiple, viata sexuala fiind mult mai incitanta ca la inceput.

Pentru o seara, schimbati ritualul preludiului. Acesta poate fi initiat in masina sau chiar in lift. Teama de a nu fi surprinsi va contribui la o stare de excitare ridicata; daca va aflati aproape de casa, cu atat mai bine. Insa, nu va aruncati imediat in pat pentru a continua. Schimbati si de aceasta data ritualul clasic si incercati o partida de dragoste pe podea.

Chiar daca nu este la fel de confortabila ca o saltea moale, podeaua poate asigura o experienta sexuala de neuitat, alaturi de partener. Improvizati un spatiu intim, relaxant cu cateva perne sau o patura si in cateva momente, cu siguranta nu veti mai simti lipsa confortului, ci veti deveni mult mai activi din punct de vedere erotic. Un spatiu nou aduce cu sine si o pozitie necunoscuta pana atunci, alte atingeri, care va vor starni mai repede pasiunea. Daca atmosfera devine prea fierbinte, ar fi ideal sa aveti la indemana cateva cuburi de gheata sau o bautura rece. Temperaturile contrastante au intotdeauna un efect benefic asupra zonelor erogene, intensificand senzatia de excitare.

O alta optiune care merita sa fie luata in calcul, ar fi dusul. Ce poate fi mai revigorant dupa o zi obositoare, decat o baie fierbinte in doi. Daca v-ati decis sa incepeti dimineata in forta, cu atat mai bine. Reglati apa la o temperatura potrivita, explorati-va trupurile si folositi o crema de dus delicata, pentru a intensifica placerea mangaierilor. Experimentati pozitii noi, care va vor anima viata sexuala. La final, spalati-va reciproc; de aceasta data renuntati la buretii de baie. Nimic nu se compara cu mangaierile oferite reciproc, in timp ce stati sub jetul de apa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.