Setari Cookie-uri

12 pasi ca sa faci striptease ca o profesionista

Striptease-ul este una dintre cele mai populare fantezii in randul barbatilor. Nimic nu este mai incitant pentru un barbat decat o femeie sexy care se simte foarte bine in pielea ei si nu-i este teama s-o arate.

Striptease-ul este una dintre cele mai populare fantezii in randul barbatilor. Nimic nu este mai incitant pentru un barbat decat o femeie sexy care se simte foarte bine in pielea ei si nu-i este teama s-o arate. Daca vrei sa-ti surprinzi in cel mai placut mod iubitul, iti propunem sa-i pregatesti un spectacol fierbinte. Redactorii ivillage.com propun 12 sfaturi utile care te vor ajuta sa deslusesti arta striptease-ului.

1. Pregateste decorul

Pregateste atent decorul. Alege o sursa de lumina potrivita, nu foarte puternica. Poti folosi si un odorizant de camera sau lumanari parfumate, insa ai grija sa nu exagerezi. Ambientul este foarte important; ajuta la relaxare si induce starea de spirit dorita. De asemenea, nu uita sa cumperi o bautura fina, rafinata; un vin bun sau o sampanie pentru mai tarziu.

2. Surprinde-l cum a intrat in camera

Secreteul unui striptease perfect sta in atitudine. Studiaza in oglinda anumite miscari, uita de inhibitii si suprinde-ti iubitul cu o vestimentatie sexy. Fie ca optezi pentru o rochita eleganta sau iti doresti sa interpretezi un personaj, suprapune peste tinuta aleasa cel putin un sacou, poarta ciorapi cu portjartier si dezvaluie-i surpriza mai tarziu. Poti fi o camersita, o asistenta sexy sau pur si simplu iubita lui care s-a transformat dintr-o data intr-o femeie fatala, irezistibila. Cum a intrat pe usa intampina-l tandra, cu o privire provocatoare. Invita-l in dormitor si porneste jocul.

3. Muzica este foarte importanta

Te va ajuta sa te relaxezi si sa te simti cat mai bine in corpul tau. Va avea un efect important asupra ta, asadar alege o melodie care iti place foarte mult. Uita de clasicul Joe Coker si nu te ingrijora ca lui nu i-ar placea melodia aleasa. Va fi mult prea concentrat asupra ta si treptat, va uita de muzica.

4. Joaca-te cu o esarfa

Indiferent de vestimentatia pe care ti-ai ales-o, accesorizeaza si o esarfa. Iti va fi de mare folos in timpul show-ului incendiar. Incita-ti partenerul de la inceput printr-un joc fierbinte. Ruleaz-o seducator pe gat, apoi pe umeri, arcuieste-ti spatele si pune-o in jurul gatului sau pentru a-l trage cat mai aproape de tine. De asemenea, ii poti lega mainile cu ea, daca nu a fost ascultator. Banala esarfa se poate trasforma pentru cateva clipe intr-o jucarie erotica inedita, care-i va lasa amintiri placute de fiecare data cand o va zari la gatul tau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.