Setari Cookie-uri

Cum sa faci masaj erotic: atingeri care-l vor innebuni de placere

Vremea rece te indeamna sa stai in casa? Nu ofta melancolica cu gandul la plimbarile romantice pe-nserat. Noi avem o propunere mult mai buna pentru serile lungi de toamna petrecute in dormitor: surprinde-ti partenerul printr-un masaj erotic de neuitat.

Vremea rece te indeamna sa stai in casa? Nu ofta melancolica cu gandul la plimbarile romantice pe-nserat. Noi avem o propunere mult mai interesanta pentru serile lungi de toamna petrecute in dormitor: surprinde-ti partenerul printr-un masaj erotic de neuitat. Transforma o noapte banala intr-una de pomina, tinand cont doar de cateva sfaturi.

Masajul erotic este o practica speciala care poate crea senzatii intense de placere, orgasme multiple si o stare de bine. Pentru inceput, creeaza o atmosfera romantica si alege o lenjerie de pat cat mai placuta la atingere. Alege o muzica ambientala relaxanta, lumanarele pentru un cadru cat mai intim si cel mai important, uleiuri speciale de masaj. De asemenea, manichiura ta este foarte importanta; verifica daca unghiile sunt prea lungi si scurteaza-le daca este nevoie.

Nu trebuie sa te stresezi pentru ca n-ai mai incercat pana acum o sedinta de masaj erotic. Important este sa cunosti foarte bine corpul partenerului, zonele in care-i place sa fie atins si nu in ultimul rand, sa executi fiecare miscare extrem de suav, prin miscari tandre.

Inainte, faceti un dus impreuna, timp in care v-ati putea relaxa si rasfata cu atingeri cat mai placute. In plus, apa calduta va deschide porii si masajul va fi mult mai placut. Incepe cu masajul spatelui prin atingeri usoare, completate de cateva sarutari pasionale. Foloseste si un ulei special, pentru a crea senzatii cat mai placute. Alege unul dintre uleiurile cu efect afrodisiac cu aroma de trandafir, iasomie, ambra sau ylang ylang, ori uleiuri cu efect relaxant, de patchouli, salvie, cuisoare sau grapefruit. In ceea ce priveste alegerea uleiului, trebuie sa te asiguri ca acesta este pur, realizat din extracte de plante , nu doar pe baza unor uleiuri parfumate.

Pentru o senzatie cat mai placuta la contactul cu pielea, acesta trebuie sa fie caldut sau la temperatura camerei. Atinge partenerul cu miscari foarte usoare si mangaie-i pentru inceput tot corpul. Plimba-ti mainile pe toata suprafata spatelui, coborand spre fese, picioare, ajungand chiar pana la talpi. Variaza atingerile, cand mai usoare, cand mai puternice si urmareste-i atent reactiile. Pentru moment, nu pune foarte mult accent pe zonele erogene, asteptarea ii va crea senzatii de placere cat mai intense. De asemenea, foloseste-ti din plin imaginatia pentru a-ti excita partenerul cu miscari cat mai senzuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.