Setari Cookie-uri

Nu exista prietenie intre femei! Sau exista?

Feicare dintre noi are o "cea mai buna prietena". Ba majoritatea, avem mai multe exemplare din "cea mai buna prietena". Eu, spre exemplu, am o "cea mai buna prietena din liceu", o "cea mai buna prietena din facultate" si o "cea mai buna prietena din redactie". Si toate sunt cele mai bune.

Feicare dintre noi are o "cea mai buna prietena". Ba majoritatea, avem mai multe exemplare din "cea mai buna prietena".

Eu, spre exemplu, am o "cea mai buna prietena din liceu", o "cea mai buna prietena din facultate" si o "cea mai buna prietena din redactie". Si toate sunt cele mai bune. Dar fereasca Sfantul sa ma puna cineva sa bag mana in foc pentru ele. Pentru ca stiu ca fiecare dintre ele mi-ar infifge macar un briceag in spate pentru motivul potrivit (a se citi barbatul potrivit). Treaba care, fie vorba intre noi, probabil ca as face-o si eu.

Nu sunt singura care gandeste negativist atunci cand vine vorba despre prietenia intre femei. Via forum aflam tot soiul de povesti nefericite:

Am simtit si eu ce inseamna sa fii tradata de prietena cea mai buna..EA tot timpul incerca sa ma puna in umbra. Cand incercam sa vorbesc se baga peste mine. Asta se intampla doar cand eram cu iubitul meu, cand eram doar noi doua era super ok. Incepuse sa-l priveasca altfel si mereu incerca sa fie cat mai aproape de el.

Nu are rost fetelor sa va mai stresati pentru "cea mai buna prietena" pentru ca pur si simplu asa ceva nu exista in 90% din cazuri. Si eu am patit-o, s-a si culcat cu prietenul meu si nu recunoaste nici in ziua de azi.

Am si eu o poveste cu doua prietene legate de acelasi mascul. Una dintre ele mi-a spus inca de cand l-a vazut ca daca-l prinde la inghesuiala nu-l iarta chiar daca stia ca eu sunt indragostita de el. Am apreciat la ea ca macar a fost sincera. Si i-am prins, intr-o seara cand el era beat la o petrecere si s-a dus sa se intinda intr-un dormitor. Cand m-am dus sa vad cum se simte ea era calare pe el in timp ce el tot intreba de mine. (...) In aceasi seara o alta ,,buna'' prietena incerca sa ne impace pe amandoi , desi i-am explicat ca nu am nevoie de avocat. Ea si-a tot gasit de lucru pe langa amandoi: statea 5 minute de vorba cu mine si o ora cu el. A doua zi am aflat ca l-a luat acasa.

Tu ce poveste ai de spus? Crezi ca femeile pot fi cu adevarat prietene pana cand moartea le va desparti? Sau e de ajuns un barbat?



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.