Setari Cookie-uri

Trezirea!!! Pana unde esti dispusa sa mergi?!

Calca-mi o camasa, fa-mi o cafea, da un fuga pana la capatul pamantului, vino repede inapoi, presteaza una mica, hraneste copilul si intoarce-te la timp pentru a-mi servi pranzul.

Calca-mi o camasa, fa-mi o cafea, da un fuga pana la capatul pamantului, vino repede inapoi, presteaza una mica, hraneste copilul si intoarce-te la timp pentru a-mi servi pranzul.

Nu, nu glumesc. Paragraful de mai sus este un scurt rezumat al dorintelor unui barbat croit pe modelul standard. Traditionalismul in care am fost crescute le permite barbatilor sa aiba pretentii de tot soiul, care mai de care mai nesimtite, iar noi suntem educate sa le acceptam fiecare moft, sa ne sacrificam dorintele si visurile in numele cuplului, familiei, valorilor. Sau, mai rau, sa suferim pana la epuizare dupa barbati care nu merita nici macar o lacrima, daramite un potop!

Iata numai cateva exemple de femei care au nevoie de un strigat asemanator celui din titlu!

Nerealizatul

Il iubeam prea mult si i-am mai dat o sansa. dar dupa alte opt luni la fel de frumoase ca la inceput ne-am despartit din nou. Cu scuza idioata ca el nu este realizat in viata, ca nu are o slujba care sa il satisfaca si ca vrea sa-si dedice timpul lui ca sa devina un barbat realizat. A spus de asemenea ca tine la mine prea mult ca sa ma faca sa trec prin asta alaturi de el. Bineinteles ca nu l-am crezut...sigur a fost vorba despre o alta femeie. Dar eu il iubesc. Problema mea este urmatoarea: cum pot sa-l mai iubesc si sa sufar atat dupa tot raul pe care mi l-a facut?

Maria sa


Ne-am despartit... motivul invocat?! cica sunt prea scunda pentru el!! Si asta a vazut tocmai acum, dupa 1 an si 7 luni... A trecut o luna de la despartire (ce a fost propusa de el bineinteles), insa continua sa ma sune zi de zi... Spune ca ma iubeste dar ca are niste standarde legate de inaltime

Furiosul

Intr-o seara am citit ceva pe messul lui, m-am suparat si i-am spus unele lucruri. Iar el atunci mi-a bagat mana in gat si a inceput sa ma stranga. A durat totul cam 1 min. Mi-au dat lacrimile si mi s-au inmuiat genunchii, am cazut pe pat. Abia atunci mi-a dat drumul (...) nu stiu ce sa fac il iubesc dar imi este frica.

Esti asemenea acestor femei? Tu cand ai de gand sa spui ‘pana aici’? Ai in jurul tau o asemenea femeie? Pana cand o vei mai privi indurand?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.