Setari Cookie-uri

8 semne ca te insala

Se spune ca intuitia femina rareori da gres cand este vorba de relatii. Daca simti ca s-a schimbat ceva in relatia ta, monitorizeaza cu atentie comportamentul partenerului tau. Vezi daca este vorba doar de o schimbare de moment sau el ascunde o aventura.

Se spune ca intuitia femina rareori da gres cand este vorba de relatii. Daca simti ca s-a schimbat ceva in relatia ta, monitorizeaza cu atentie comportamentul partenerului tau. Vezi daca este vorba doar de o schimbare de moment sau el ascunde o aventura. Iata 8 semne care ii pot trada iubitului tau lipsa de fidelitate:

1. Petrece (prea) mult timp cu prietenii lui

Desi obisnuiati sa iesiti impreuna alaturi de gasca voastra de prieteni, mai nou tu ramai acasa, deoarece el se vede cu baietii. Intr-adevar, are tot dreptul sa se relaxeze alaturi de ei, dar daca iesirile au inceput sa fie tot mai dese si el ajunge acasa din ce in ce mai tarziu, ceva nu este in regula.

2. Este mult mai atent la nevoile tale

Acest obicei se datoreaza in general sentimentelor de vinovatie care-l apasa. Daca trece rapid de la o stare emotionala la alta, iti face cadouri fara motiv, ori acorda mai multa importanta treburilor casnice decat inainte, ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare. Incearca sa afli daca este o “schimbare in bine“ ori doar incearca sa se revanseze pentru gresala comisa. Nu trebuie sa devii suspicioasa daca el te asteapta cu o cina romantica, ori ti-a pregatit o surpriza facand curatenie in casa. Totusi, daca exagereaza cu aceste gesturi si inainte nu avea astfel de tabieturi, ar trebui sa iti trezeasca suspiciuni.

3. Lipsa intimitatii

De la un timp doar tu esti cea care anima relatia. El este mereu evaziv, pare cu gandurile in alta parte si comportamentul rece tradeaza faptul ca il preocupa alte probleme. Incearca sa il convoci la o discutie deschisa si afla ce anume l-a determinat sa-si schimbe atitudinea. Daca se echiveaza si incepe sa se victimizeze fara motiv, invocand ca esti prea insistenta, ar trebui sa iti dea de gandit. Mai ales daca in trecut nu au existat niciodata probleme de comunicare intre voi doi.

4. Nu mai raspunde la telefon


Inainte obisnuiati sa vorbiti mereu la telefon si acum gaseste tot felul de scuze (puerile) pentru a nu-ti raspunde. Mai mult, cand te suna inapoi este vesel si se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ignorand apelurile si mesajele pe care i le-ai trimis.

5. Nu mai tine telefonul la vedere
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.