Setari Cookie-uri

10 semne ca e pregatit pentru insuratoare

Barbatii sunt persoane greu de descifrat si de inteles in special cand este vorba despre relatii. Nu stim ce gandesc, sunt mereu nesiguri si se ascund sub o masca a tipului dur, fiind plini de secrete si mister. Iata cateva semne care ii dau de gol si dovedesc ca sunt dispusi sa se casatoaresca si sa isi intemeieze o familie:

Barbatii sunt persoane greu de descifrat si de inteles in special cand este vorba despre relatii. Nu stim ce gandesc, sunt mereu nesiguri si se ascund sub o masca a “tipului dur”, fiind plini de secrete si mister. Iata cateva semne care ii dau de gol si dovedesc ca sunt dispusi sa se casatoaresca si sa isi intemeieze o familie:

1. Renunta la prieteni pentru tine


Timpul petrecut cu prietenii este extrem de important pentru un barbat. Daca renunta la iesirea in oras cu ei doar pentru a sta intreaga seara cu tine, inseamna ca are sentimente destul de puternice si se gandeste la o relatie pe termen lung.

2. Se cearta cu mama lui pentru tine

Indiferent de varsta pe care o au, barbatii sunt foarte apropiati de mamele lor: se confeseaza, isi marturisesc secretele, cer sfaturi si pareri. Daca se cearta cu propria mama, cea mai buna prietena a sa, pentru tine, inseamna ca te iubeste si ca nu accepta ca cineva sa adreseze cuvinte urate la adresa ta.

3. Iti spune ca tu esti aleasa

Barbatii cu greu isi deschid inima in fata unei femei din cauza lipsei de incredere in persoane sau anturajului. In momentul in care iti arata ca te iubeste, iti face cadouri, te asteapta cu cina pregatita si iti marturiseste non stop ca tu esti aleasa, sa fii sigura ca isi doreste mai mult decat o relatie.

4. Face loc in casa pentru tine

Daca isi mototoleste hainele, isi inghesuie produsele cosmetice din baie doar pentru a face loc si lucrurilor tale si cumpara un suport pentru doua periute, inseamna ca totul devine serios. Casa barbatului este un loc sacru pentru el, iar cel care nu isi doreste o viata de cuplu, nu lasa ca femeia sa isi puna amprenta pe casa si bunurile sale.

5. Vorbeste despre un viitor in doi

Daca este deschis si se destainuie in fata ta, dezvaluindu-ti ideile si planurile pentru viitor in doi, pregateste-te deoarece in curand vei deveni sotie. Faptul ca iti vorbeste despre casa de vis, despre culoarea camerei copiilor demonstreaza increderea si iubirea pentru tine.

6. Nu iti ascunde nimic

Onestitatea si faptul ca te lasa sa faci parte din viata lui poate insemna ca este pregatit pentru insuratoare. Barbatii dornici sa fie singuri sunt destul de sensibili si isi doresc libertate din partea partenerei, pe cand cei care iubesc cu adevarat nu au nimic de ascuns, nu inchid laptopul cand intri in camera, te lasa sa raspunzi la telefonul lui sau te insoteste peste tot, chiar si la cumparaturi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.