Setari Cookie-uri

Cum sa distrugi o relatie

Sa-ti descriem urmatorul scenariu. Te-ai plictisit de iubitul tau si simti ca nimic nu mai poate salva relatia voastra. Insa, el este un tip sensibil si n-ai curaj sa initiezi despartirea printr-o discutie interminabila.

Sa-ti descriem urmatorul scenariu. Te-ai plictisit de iubitul tau si simti ca nimic nu mai poate salva relatia voastra. Insa, el este un tip sensibil si n-ai curaj sa initiezi despartirea printr-o discutie interminabila. Fie ca vrei sa-l determini pe el sa ia hotararea separarii sau vrei doar sa-i platesti o polita din trecut, iata cum poti sa distrugi o relatie in 10 pasi:

1. Compara-l cu altii

Barbatii sunt renumiti in general pentru orgoliul lor nemasurat. De aceea, deseori nu poti sa-l contrazici, nici sa-ti impui punctul de vedere, deoarece mandria lui ar avea de suferit. Asadar, cea mai buna varianta pentru a-l provoca este sa-i critici aspectul fizic. Si nu oricum, ci comparandu-l cu altii. Asa cum el iti atrage atentia deloc subtil, ca ai uitat sa te pensezi, reproseaza-i ca s-a imbracat total nepotrivit la petrecerea de aseara. Spune-i ca ai remarcat la colegul sau Andrei un sacou deosebit, care sigur i-ar placea si lui. Totusi, ar trebui sa stie ca a luat si cateva kilograme in plus, asadar i s-ar potrivi o nuanta mai inchisa.

2. Eu merit toata atentia

Daca ti-e dor sa redevii independenta si sa aloci din nou timpul cuvenit pasiunilor tale, adopta urmatoarea atitudine si cu siguranta, iti vei atinge scopul foarte repede. Intarzie la intalniri si inainte sa-ti reproseze ca te asteapta de un sfert de ora, anunta-l ca trebuie sa pleci mai devreme, deoarece ai ceva important de discutat cu fetele.

3. Sustine mereu ca ai dreptate

…Chiar si atunci cand nu ai. Impune-ti mereu punctul de vedere chiar daca stii ca nu e ca tine. Adopta o atitudine ferma si gaseste argumente care sa-ti sustina cauza. Un astfel de comportament va indeparta la un moment dat pana si cel mai rabdator barbat.

4. Reproseaza-i greseli din trecut

Atunci cand greseste sau iti reproseaza ceva, adu-i aminte ca nici el nu este perfect. Aminteste-i de momentele in care te-a judecat pe nedrept si fa-l sa se simta vinovat. Daca in fata amicilor pozeaza in “iubitul perfect”, reaminteste-i de cate ori ai facut singura treburile casnice in timp ce el se uita nepasator la televizor.

5. Alinta-l de fata cu prietenii

Foarte putini parteneri accepta apelativele “iubitel” sau “puiut” de fata cu prietenii. In fata lor trebuie sa-si pastreze imaginea dura de barbat, asadar la auzul acestor cuvinte sigur va rosi de…furie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.