Setari Cookie-uri

7 reguli pentru o relatie de durata

O relatie de durata presupune nu doar iubire, intelegere, afectiune si daruire totala, ci si compromis si sacrificare. Dupa o anumita perioada de timp, numeroase cupluri isi pierd din senzualitate, lasandu-se coplesiti de problemele zilnice si de rutina.

O relatie de durata presupune nu doar iubire, intelegere, afectiune si daruire totala, ci si compromis si sacrificare. Dupa o anumita perioada de timp, numeroase cupluri isi pierd din senzualitate, lasandu-se coplesiti de problemele zilnice si de rutina.

Iata cateva sfaturi pentru a avea o relatie de durata condimentata ca la inceput:

1. Bucurati-va de viata

Traiti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Bucurati-va de momentele petrecute in doi si de faptul ca sunteti impreuna. Fiti ca doi copii liberi, care se joaca tot timpul si nu se gandesc la ziua de maine. Pentru ca acest lucru sa se intample, gasiti cateva metode care sa va bucure pe amandoi: mersul in excursii, sportul, cluburile, iesirile cu prietenii.

Daca sunteti adeptii aventurilor, mergeti in excursii de o zi, neplanificate. Luati-va intr-un ghiozdan sau o geanta de voiaj strictul necesar si urcati-va in masina. Fiecare trebuie sa scrie pe cateva biletele zonele turistice care ii plac, puneti-le pe toate intr-un bol si extrageti un bilet. Surpriza va fi placuta pentru amandoi.

Sfat: va puteti bucura de astfel de excursii si alaturi prietenii apropiati, numai ca aveti nevoie de putina organizare.

2. Invata sa ierti

Intr-o relatie trebuie sa inveti sa lasi de la tine si sa nu fii incapatanata. Treci cu vederea peste micile incidente: nu ti-a raspuns la telefon pentru ca era cu prietenii, nu a spalat vasele, nu ti-a trimis mesaj cand s-a bagat la culcare sau a uitat sa te sune cand a plecat de acasa. Toate aceste nimicuri pot duce la o cearta severa daca nu stii cand sa te opresti.

3. Lasa-l sa fie independent

Daca esti sigura pe tine si stii ca te iubeste nu trebuie sa il controlezi tot timpul. Joaca-te cu mintea lui si demonstreaza-i ca stii sa te comporti intr-o relatie. Lasa-l sa se simta liber si, in acelasi timp, aminteste-i ca are o iubita.

Ganditi-va la doua zile pe saptamana in care fiecare sa faca ce doreste. Spre exemplu, el poate iesi in oras cu prietenii, iar tu iti poti chema prietenele pentru o noapte in pijamale sau puteti merge in club. Distrati-va diferit si cu persoane diferite pentru a nu intra in rutina zilnica.

4. Pregateste-i surprize
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.