Setari Cookie-uri

5 intrebari pentru sexologul Heba Kotb

Heba Kotb este una dintre cele mai cunoscute personalitati din Orient datorita incapatanarii de a schimba gandirea negativa si comportamentul populatiei in ceea ce priveste tabuurile sexuale si viata intima.

Heba Kotb este una dintre cele mai cunoscute personalitati din Orient datorita incapatanarii de a schimba gandirea negativa si comportamentul populatiei in ceea ce priveste tabuurile sexuale si viata intima.

Sexolog de origine si gazda propriei sale emisiuni, “The Big Talk”, femeia a acceptat sa raspunda la cateva intrebari ale telespectatorilor din intreaga lume in cadrul show-ului prezentat de Riz Khan.

Iata cele mai importante intrebari si raspunsuri din cadrul interviului:

1. "Cum convingi barbatii ca nu ar trebui sa le reproseze sotiilor pentru faptul ca nu nasc baieti?"

"Ei bine, cred ca acest lucru nu prea mai are importanta. Subiectul conform caruia femeia este responsabila pentru faptul ca nu naste baieti nu mai este considerat o problema atat de grava… vorbesc despre persoanele din Orientul Mijlociu. Am numerosi pacienti si nu m-am confruntat pana acum cu o astfel de situatie. Este posibil, insa, ca popoare precum Nigeria sau cele din Africa sa nu fi renuntat la aceasta gandire."

2. "Exista persoane care sunt impotriva incercarii tale de a schimba gandirea popoarelor arabe?
"

"Desigur ca sunt. Intotdeauna exista persoane care trebuie sa isi spuna parerea. In ceea ce ma priveste, niciodata nu am avut parte de obervatii, comentarii rautacioase sau pareri de rau legate de emisiunea mea. Din contra, intalnesc numerosi oameni pe strada sau prin centrele comerciale, care imi multumesc intotdeauna pentru ca le-am schimbat punctul de vedere sau i-am ajutat pe plan sexual."

3. "Sunt permise jucariile erotice in timpul momentelor intime alaturi de partenerul de viata?"

"Raspunsul la aceasta intrebare depinde de religia si cultura fiecarui popor. Din punctul meu de vedere, nu pot spune ca acest lucru este haram (pacat) sau interzis. Stiintific vorbind, depinde de jucariile sexuale folosite si de problemele fiecarui cuplu. Este posibil ca aceste accesorii sa fie nocive vietii de cuplu."

4. "Valul pe care il porti este un simbol al existentei poporului tau? Ai putea aparea in emisiune cu parul descoperit?"

"Valul este o obisnuinta a femeilor. Eu, personal, il port tot timpul: pe strada, in emisiune…depinde de mine. Eu sunt cea care decide daca poarta val, nu sunt obligata de nimeni. Nu apar intr-un loc cu esarfa si in altul fara esarfa. Am valul pe cap tot timpul, asa ma veti vedea intotdeauna."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.