Setari Cookie-uri

Au uitat barbatii sa fie barbati?

A apus vremea in care masculinitatea si forta barbatilor se putea observa doar cu ajutorul privirii. Acum, barbatii au devenit tot mai obsedati de modul in care arata si recurg la numeroase metode pentru o infatisare perfecta, exagerand uneori in ceea ce priveste modul de infrumusetare.

A apus vremea in care masculinitatea si forta barbatilor se putea observa doar cu ajutorul privirii. Acum, barbatii au devenit tot mai obsedati de modul in care arata si recurg la numeroase metode pentru o infatisare perfecta, exagerand uneori in ceea ce priveste modul de infrumusetare.

Pensarea sprancenelor

Printre cele mai intalnite metode de infrumusetare la barbati se numara pensarea sprancenelor, epilarea sau folosirea lacului de unghii. Tot mai multi barbati aleg sa isi penseze sprancenele, chiar daca acestea au o forma naturala si nu necesita smulgerea firelor de par (nu este vorba despre barbatii cu sprancenele unite sau foarte groase care chiar au nevoie de subtierea sau aranjarea lor).

Acestia sunt proprii lor cobai si de cele mai multe ori reusesc sa o dea in bara deoarece strica forma si le subtiaza prea mult. Barbatii cu sprancenele subtiri au un aspect caraghios si destul de feminin.

Sfat: daca partenerul tau isi doreste sa dea o forma sprancenelor, mergeti impreuna la un specialist pentru un rezultat care sa va multumeasca pe amandoi.

Epilarea

Epilarea parului este un alt procedeu pe care il aleg barbatii pentru a scapa de parul nedorit. Problema este ca, desi au cateva fire de par pe piept, aleg sa le smulga si nu se limiteaza doar la astea, ci continua si cu parul de pe picioare. Partea amuzanta consta in faptul ca sunt destul de speriati de ceara epilatoare asa ca aleg metodele nedureroase precum lama de ras sau crema depilatoare.

Manichiura exagerata

Ingrijirea unghiilor este una dintre cele mai importante necesitati pentru a arata bine. Un barbat cu unghiile frumos taiate si curate este un barbat preocupat de aspectul fizic. Insa, sunt si exceptii, iar atunci barbatii chiar exagereaza si poarta lac de unghii doarpentru a atrage atentia sau a se simti diferiti de ceilalti.

Stiluri extreme

Stilurile emo, punk si scene sunt cele mai raspandite stiluri in intreaga lume. Atat baietii, cat si fetele, au ajuns sa adopte aceste stiluri vestimentare doar pentru ca sunt in trend si se considera la moda. Parul ars si indreptat cu placa, suvitele rasta, machiajul strident, funditele in par, hainele inchise la culoare si insignele cu diferite mesaje au innebunit adolescentii. Problema este ca pana si baietii au ajuns sa se foloseasca de farduri negre, creioane dermatografe sau rujuri in nuante aprinse doar pentru a se adapta noului curent.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.