Setari Cookie-uri

Flirtul pe Facebook: Cum sa te combini online?

Timpurile in care un baiat venea si iti cerea prietenia au apus si o data cu ele a disparut si emotia primelor cuvinte rostite pentru el. Totul a fost inlocuit de o tastatura rece si un monitor colorat care asteapta sa iti gaseasca sufletul pereche.

Timpurile in care un baiat venea si iti cerea prietenia au apus si o data cu ele a disparut si emotia primelor cuvinte rostite pentru el. Totul a fost inlocuit de o tastatura rece si un monitor colorat care asteapta sa iti gaseasca sufletul pereche.

Retelele de socializare au devenit parte integranta din viata de zi cu zi. Comunicarea online este in floare, foarte multe persoane ajungand sa petreaca ore in sir in fata calculatorului. Acest procedeu de a cunoaste persoane diferite si de a te imprieteni cu ele poate fi de mare folos pentru cei care sunt mult prea ocupati sau nu se pricep sa intretina o conversatie din cauza emotiilor si a timiditatii.

1. Cum faci fata stresului?

Exista milioane de persoane singure care au renuntat la a isi mai cauta perechea in viata reala si isi pun sperantele in site-urile de socializare.Cunoasterea persoanelor prin intermediul online-ului poate inspira o usoara teama pentru inceput.

Este foarte important sa nu il cauti pe “Domnul Perfectiune”. Trebuie sa oferi sanse egale tuturor barbatilor cu care interactionezi. Este posibil ca unul dintre ei, chiar daca nu indeplineste toate cerintele de pe lista ta, sa fie barbatul ideal pentru tine.

2. Citeste cu atentie descrierea facuta de el

Daca ai pus ochii pe unul pe care nu il cunosti, incearca sa ai rabdare. Urmareste-i profilul pentru cateva zile, uita-te la toate fotografiile sale si la post-uri. Citeste cu atentie descrierea sa, unde lucreaza sau studiaza, filmele care ii plac, cartile pe care le-a citit sau comentariile pe care le-a lasat altor persoane.

Daca iti trezeste interesul, este cazul sa intri in actiune. Da-i un friend request si vorbeste cu el. Incearca sa fii cat mai naturala si sa te comporti normal pentru a nu exista nicio diferenta dintre femeia de pe Facebook si cea din viata reala.

3. Mare atentie la pagina ta personala

Este timpul sa faci curatenie pe profilul tau. Prima impresie conteaza foarte mult si este posibil sa il sperii daca ai postate poze in care iti manifestai latura salbatica prin cluburi sau iti aratai latura piti. Acest tip de fotografii ar trebui sa fie private, doar pentru amuzamentul tau.
Nu este necesar ca toti prietenii sau chiar si necunoscutii sa afle tot ce faci, pe unde esti si cum te manifesti in momentele intime ale vietii tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.