Setari Cookie-uri

7 motive pentru care ar trebui sa te desparti de el

Esti intr-o mare dilema. Dupa ce ai trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de el, a sosit momentul cel mai dificil, in care trebuie sa alegi. Sa ramaneti impreuna sau sa va despartiti? Iata 7 motive pentru care ar trebui sa pui capat relatiei:

Esti intr-o mare dilema. Dupa ce ai trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de el, a sosit momentul cel mai dificil, in care trebuie sa alegi. Sa ramaneti impreuna sau sa va despartiti? Iata 7 motive pentru care ar trebui sa pui capat relatiei:

1. Mai mult suferi decat te bucuri

In ultima vreme va certati din orice si nici nu-ti mai amintesti cand ati ras impreuna ultima data. Desi obisnuiati sa petreceti foarte mult timp impreuna si vorbeati zilnic la telefon, acum daca va intalniti mereu trebuie sa gasiti un motiv de disputa. Gesturile tandre s-au rarit, la fel si telefoanele sau mesajele afectuoase.

2. Nu mai este ca inainte


El s-a schimbat vizibil si nu vrea sa recunoasca. Daca ii faci reprosuri si ii aduci exemple concrete devine irascibil si pozeaza in victima. Poate i-ai tolerat prea multe in trecut si acum, cand nu-i mai suporti atitudinea tot el riposteaza. Nu are sens sa ramai langa o persoana care nu te pretuieste pentru ceea ce esti si incepe sa te subestimeze. Oricat de mult ti-ai dori sa continui o astfel de relatie, la un moment dat toate frustrarile acumulate vor iesi la suprafata.

3. Nu ti se mai pare amuzant

Daca inainte radeai cu pofta la glumele lui, acum tot ce spune te enerveaza. Mai mult, ti se pare ridicol nicidecum amuzant, deoarece deseori exagereaza in anumite privinte. Bineinteles, daca ii spui ceea ce crezi, tot el va fi cel nemultumit. Asadar, tu esti nevoita sa ii suporti glumele proaste, dar situatia inversa nu este posibila. Iubitul tau nu rade niciodata la glumele tale si iti spune ca n-ai haz.

4. Ti-ai pierdut increderea in el

De la un timp ai inceput sa banuiesti ceva. Ai sesizat in comportamentul lui cateva schimbari greu de trecut cu vederea. Nu mai poti sa-l privesti la fel, deoarece suspectezi ca iti ascunde ceva. Seara ajunge tot mai tarziu acasa si chiar i-ai descoperit cateva mesaje suspecte in telefon de la o femeie pe care nu ti-a mentionat-o niciodata.

Nu este o varianta buna sa incerci sa-l iubesti daca ti-ai pierdut increderea in el. Increderea este unul dintre cei mai importanti factori pentru o relatie durabila.

5. A inceput sa fie violent

In loc sa-ti inspire securitate si increderea de alta data, mai nou iti este teama de el. Iesirile lui agresive si necontrolate au inceput sa iti dea mult de gandit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.