Setari Cookie-uri

3+1 trucuri pentru a fi irezistibila in fata barbatilor

Rujul puternic si rochia decoltata vor reusi sa atraga privirile barbatilor, insa ce faci daca si femeile din preajma ta au decis sa recurga la aceleasi trucuri? Cum te poti face remarcata intr-o multime in care eleganta si bunul gust reprezinta atuul principal al sexului frumos?

Rujul puternic si rochia decoltata vor reusi sa atraga privirile barbatilor, insa ce faci daca si femeile din preajma ta au decis sa recurga la aceleasi trucuri? Cum te poti face remarcata intr-o multime in care eleganta si bunul gust reprezinta atuul principal al sexului frumos?

1. Ignora-l pentru cateva minute

Ai intalnit un barbat foarte frumos, insa sigur pe masculinitatea sa si ai vrea sa ii atragi atentia? Este posibil ca relatia pe care o are cu sinele sa fie destul de puternica, avand in vedere ca stilul sau macho nu trece neobservat. Acesta este obisnuit cu femeile care intorc capul dupa el si ii cad la picioare, asa ca trebuie sa fii diferita, sa joci altfel.

Nu trebuie sa pari impresionata de farmecul sau, ci din contra, ignora-l timp de cateva clipe si nu ii urmari miscarile. Stilul tau si personalitatea puternica vor dovedi ca nu esti atat de usor de cucerit, iar refuzul de a te incadra in acelasi tipar cu celelalte femei ii va atrage atentia.

Sfat: nu trebuie sa stai si sa te holbezi la el, ci din contra. Indiferenta ta va reprezenta o provocare pentru el. La povestile sale pastreaza distanta, nu trebuie sa pari interesata. Ascunde-ti entuziasmul prin intrebari simple, insa iesite din comun, care sa il determine sa iti observe stilul unic de a purta o conversatie.

2. Simte-te bine in pielea ta

Nu conteaza cat de simpla este tinuta pe care o porti. Daca nu te simti increzatoare si confortabil in corpul tau, acest lucru se va observa in conversatia pe care care o porti, gesturile pe care le faci si starea de spirit pe care o emani.

Corpul tau este un templu si trebuie tratat ca atare. Indiferent de problemele pe care le ai, de kilogramele cu care duci o lupta continua, de imperfectiunile de pe fata sau de marimea sanilor, aminteste-ti ca nimeni nu este perfect. Trebuie sa ai incredere in tine si sa inveti sa iti iubesti corpul pentru a ii determina si pe ceilalti sa te iubeasca.

Mergi cu incredere si senzualitate, poarta haine confortabile, care sa iti puna in valoare formele corpului si sa iti ascunda defectele si simte-te bine in pielea ta. Incearca sa iti plimbi senzual degetele de-a lungul buzelor si a gatului, fara a depasi limita decentei. Tine tot timpul spatele drept (chiar si atunci cand stai pe spate). In subconstientul barbatilor se produc astfel numeroase schimbari, iar tu vei ajunge sa fii considerata de ei o femeie puternica, senzuala si feminina, care nu are complexe si este mandra de ea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.