Setari Cookie-uri

30 de zile pentru schimbare: Acelasi iubit cu un alt comportament

Cum pot trece nepasatoare peste toate defectele care imi zgarie retina si imi mananca nervii? Stiu, imi veti spune ca in relatii trebuie sa facem sacrificii. Chiar asa? El face pentru a face si eu?

Cum pot trece nepasatoare peste toate defectele care imi zgarie retina si imi mananca nervii? Stiu, imi veti spune ca in relatii trebuie sa facem sacrificii. Chiar asa? El face pentru a face si eu?



M-am trezit intr-o dimineata cu o mare pofta de schimbari. Vreau sa am un iubit perfect si nu voi avea pace pana cand nu voi reusi asta. Il dau naiba de compromis si ma pun pe treaba. La micul dejun il instiintez: “Mandrule, de maine esti la mana mea. Asa cum tie nu iti place sa vezi nici macar un strop de celulita pe fund, faci mutre cand ma imbrac ciudat si nu ma lasi sa plec din casa nemachiata, la fel sunt si eu: nu imi place cum iti arunci hainele prin toata casa, nu suport sa te tolanesti in pat, pe lenjeria abia schimbata imbracat cu hainele de birou si nici nu iti mai tolerez burta si sanii, care ajung sa fie de marimea alor mei. Gata, mi-a ajuns. Timp de o luna vei fi in proces de transformare.”. Nu a reactionat cum ma asteptam. Doar a zambit si a zis “OK”. Pentru el era mai mult o curiozitate, vroia sa ma vada in actiune, sa stie de ce sunt in stare. Pentru mine era totul. Fie il schimb, fie il las (asta spuneam atunci pentru a ma incuraja, oricum nu as fi facut asta pentru nimic in lume).

I-am aratat eu lui ce partenera are.

Am inceput cu inceputul: abonament la sala, regim strict si shopping.

Timp de o luna a mers in fiecare zi la sala de forta, exceptand weekendurile (nu de alta, dar atunci il luam la alergat prin parc) si a mancat doar mancare pregatita de mine. Adio, fast food-uri si comenzi online. Sa se mai ingrase si altii, el s-a ingrasat destul. L-am hranit doar cu fructe si legume, salate la greu si, din cand in cand, doar daca ma multumea in pat primea putin piept de pui copt sau fiert. Nu s-a cantarit decat la inceputul si la sfarsitul “programului”.

Am aruncat toate tricourile colorate, cu monstri pe ei, si pantalonii demodati si am luat cu asalt mall-urile in cautarea hainelor perfecte pentru un barbat demn de mine. Le-am si gasit. In timp ce le proba, zambea cu coltul gurii, mi-am dat seama ca si lui ii place de el. Eram cuprinsa de extaz, planul meu chiar dadea roade.

Au urmat bunele maniere

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.