Setari Cookie-uri

Cum poti atrage atentia barbatilor

Barbatii gandesc diferit decat femeile si, pentru a invata cum sa le atragem atentia, trebuie mai intai sa stim sa ii intelegem. Interesul barbatilor poate fi captat chiar si cu ajutorul unui zambet, important fiind doar momentul.

Barbatii gandesc diferit decat femeile si, pentru a invata cum sa le atragem atentia, trebuie mai intai sa stim sa ii intelegem. Interesul barbatilor poate fi captat chiar si cu ajutorul unui zambet, important fiind doar momentul. Renunta la hainele vulgare, cu prea multa piele la vedere, la bluzele decoltate si la fustele extrem de scurte. Intr-adevar, asa atragi atentia barbatilor, insa pentru ei vei fi doar o femeie ca oricare alta.

1. Ai grija de frumusetea ta

O femeie frumoasa este o femeie ingrijita, asa ca ai grija de aspectul tau fizic: mergi la cosmetica pentru curatare faciala, epilare si manichiura. Daca timpul sau banii nu iti permit, poti alege o zi din saptamana in care sa te bucuri de tine.

Pentru a iti curata fata, stai 15 minute deasupra unui vas cu apa fierbinte cu capul acoperit cu un prosop, apoi aplica pe fata o masca realizata din suc de lamaie, o jumatate de banana, o lingurita de iaurt si capsuni. Unghiile trebuie sa aiba o lungime potrivita. Foloseste un lac de unghii nude sau aproape transparent pentru a pastra naturaletea acestora.

O femeie care se respecta nu foloseste niciodata lama de ras, nici macar in situatiile de urgenta (in astfel de momente, poti utiliza un spray spuma care dizolva firele de par). Daca la salon ti se pare costisitor, achizitioneaza-ti un aparat de epilat sau benzi de ceara rece.

2. Stilul vestimentar

Naturaletea nu vine doar din interior, ci si din stilul vestimentar: cu cat esti mai simpla, cu atat esti mai frumoasa. Alege sa porti piese clasice in culori inchise sau neutre. Pe acestea le poti asorta cu anumite accesorii, care dau culoare si stil tinutei. Daca nu ai idei, te poti inspira din stilul Victoriei Beckham, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston sau Penelope Cruz.

Achizioneaza-ti piese vestimentare simple, care nu dispar dupa un sezon: jeansi intr-o singura culoare, bluze negre, camasi din dantela, sacouri clasice, rochii simple in culori neutre, trench-uri. Pe acestea le porti purta cu pantofi colorati, bijuterii fine sau posete supradimensionate.

Pentru a invata cum sa iti asortezi tinutele simple, da click aici, aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.