Setari Cookie-uri

Top secret! 9 ganduri murdare care ii trec prin cap iubitului tau

Nu stiai deja? Imaginatia barbatului nu cunoaste limite in materie de sex. Iata numai 9 ganduri murdare care ii trec prin cap iubitului tau:

Nu stiai deja? Imaginatia barbatului nu cunoaste limite in materie de sex. Iata numai 9 ganduri murdare care ii trec prin cap iubitului tau:



1. Plimba-te goala pe langa el


Indiferent de complexele tale, iubitul tau adora sa te vada goala. In timp ce tu iti faci griji ca te-ai ingrasat, el este mai degraba preocupat sa iti admire formele sexy. Asadar, sa nu te mire daca deseori isi imagineaza cum ar fi daca nu ai mai purta haine prin casa. Daca te tenteaza ideea, ce ar fi sa ii faci chiar tu o surpriza. Dupa ce iese de la dus, intampina-l in dormitor imbracata doar in... sosete.

2. Ar vrea sa te priveasca in timp ce te masturbezi

Poate nu au o imaginatie la fel de bogata ca a femeilor, insa indubitabil barbatii castiga la capitolul fantezii sexuale. In caz ca nu ti-a marturisit-o nici pe aceasta, o vom face noi. Printre alte ganduri murdare care-i trec prin cap, se numara si acesta. Nimic nu i-ar starni o placere mai mare decat sa te priveasca in timp ce te masturbezi in fata lui.

Mai mult, acest lucru i-ar putea fi extrem de util. Data viitoare va sti exact unde sa te atinga astfel incat sa te urce pe culmile orgasmului.

3. Sex in dormitorul parintilor tai

Sexul poate deveni plictisitor daca are loc de fiecare data in patul tau sau al lui. Asa se face ca sexul in locuri interzise atrage ca un magnet barbatii. Poate preferinta lui pentru sexul in aer liber nu te mai surprinde, insa noi am aflat o alta locatie ademenitoare pentru o partida de neuitat: dormitorul parintilor tai. Un loc aparent interzis, insa dupa cum stim, fructul oprit devine intotdeauna mai tentant...

4. Sex spontan in bucatarie

In timp ce tu pregatesti masa constiincioasa, lui ii trec prin cap alte ganduri, mai putin curate. Sexul pe nepregatite are un farmec aparte in opinia barbatilor. Spre deosebire de partidele romantice, sexul spontan are loc atunci cand te astepti mai putin si este deosebit de excitant.

5. Viseaza la o noapte cu prietena ta

Oricat de nebunesc ar suna, in mintea lui zburdalnica si-a facut loc si acest gand. Incadrat in categoria fructului interzis, ii incita si mai mult imaginatia. In plus, orice femeie pe care nu o poate avea ii trezeste fantezii nebanuite pe care nu ti le va marturisi vreodata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.