Setari Cookie-uri

9 gesturi romantice prin care iti poti transforma relatia in magie

E important sa pastram echilibrul in viata si cum iubirea este atat de importanta, trebuie sa o pretuim si sa avem grija de ea. Nu lasati romantismul in urma, nu il lasati sa traiasca doar in amintirea anilor adolescentini.

Sursa: Garbo.ro

E important sa pastram echilibrul in viata si cum iubirea este atat de importanta, trebuie sa o pretuim si sa avem grija de ea. Nu lasati romantismul in urma, nu il lasati sa traiasca doar in amintirea anilor adolescentini. Indiferent ca suntem femei sau barbati, trebuie sa nu uitam nicio clipa ca e important sa cream motive de fericire, unul pentru celalalt. Cum puteti sa aduceti un pic mai mult romantism in relatia voastra?

Va prezentam cateva gesturi mici si in acelasi timp extrem de valoroase pentru dinamica unei relatii de cuplu. Muzica si romantismul pot fi toata viata in stare de REPLAY!

Trebuie sa stim ca sigur, romantismul il vom gasi acolo unde ii vom da resurse ca sa existe...

1. Dimineata ar trebui sa fie un moment special pentru amandoi. E timpul cand trebuie sa va simtiti senini si linistiti. Daca nu s-a trezit inca, ii poti pregati ceasca de cafea sau ceaiul. Intampinati-va mereu, in noua zi, cu zambete si tandrete. Primind aceste mici demonstratii de atentie, partenerul se va simti pretuit si va raspunde in moduri la fel de tandre.

2. Iar seara o puteti transforma intr-un moment de regasire. La sfarsitul unei zile obositoare pentru amandoi, oferiti-va zece secunde de imbratisari si sarutari. Va veti simti mult mai conectati pe parcursul serii si in acelasi timp va eliberati prin iubire, de tensiunile acumulate in timpul zilei.



3. Faceti-va timp unul pentru celalalt, oricat de aglomerat este programul fiecaruia. Dragostea dintre voi este cea mai importanta. Planificati o iesire romantica in timpul saptamanii, de exemplu. Sau aranjati astfel incat casa sa fie doar pentru voi intr-o seara. Acestea trebuie sa fie momente de regasire, tandrete si calm. Chiar si nerabdarea pe care o veti simti inaintea acestui moment poate adauga un strop de romantism vietii voastre de cuplu.

4. Aratati-i ca este iubit si important, acordandu-i atentie deplina atunci cand vrea sa vi se destainuie. Puneti de-o parte telecomanda, cartea sau ziarul care va acaparasera, pentru a asculta cu interes ceea ce are de zis persoana pe care o iubiti. Consultandu-va in privinta fiecarei probleme pe care celalalt o are; veti crea o legatura mult mai puternica intre voi doi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.