Setari Cookie-uri

Semne ca ar trebui sa il inlocuiesti in pat

Sexul conteaza foarte mult intr-o relatie. Sau, mai corect spus, sexul de calitate este indispensabil pentru un cuplu satisfacut. Am zis cuplu, nu? Deci, si tu trebuie sa fii multumita, nu doar iubitul tau.

Sexul conteaza foarte mult intr-o relatie. Sau, mai corect spus, sexul de calitate este indispensabil pentru un cuplu satisfacut. Am zis cuplu, nu?

Deci si tu trebuie sa fii multumita, nu doar iubitul tau. Simti ca nu-ti acorda suficienta atentie cand faceti dragoste? Iata semnele care-ti spun ca ar trebui sa il inlocuiesti in pat:

1. Ritmul lui te adoarme


O mare parte dintre barbati au impresia ca daca tanjim dupa filmele romantice, ne place sa facem dragoste in acelasi stil: domol si sentimental. Gresit!

Din cand in cand, nu strica putina actiune. Tandretea este placuta in dormitor, insa impletita cu pasiune si erotism. Daca lui nu-i place sa experimenteze si fiecare partida de sex trebuie sa aiba loc in clasicul pat, intr-un ritm lent si comod, este cazul sa iei masuri.

2. Sexul neprotejat este preferatul lui

Chiar credeai ca le-ai auzit pe toate. Prezervativul il strange si ii provoaca alergii. Alte metode contraceptive nu-l intereseaza. De fapt numai la contraceptie nu-i sta gandul cand hormonii lui o iau razna. Bineinteles, pilulele pot fi o solutie pentru tine, n-are nimic de obiectat. Asa o sa va bucurati din plin de orgasme si toata lumea o sa fie multumita. Chiar asa?

Citește și:

Daca va intalniti de putin timp, poate ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa apelezi la contraceptive. Nu uita, acestea te protejeaza de o sarcina nedorita, dar nu si de bolile cu transmitere sexuala. Si cum individul pare certat cu prezevativele, ar fi cazul sa-l directionezi deja spre altcineva.

3. Te trateaza ca pe un obiect


Este plin de erotism, inventiv si desi va intalniti doar de o luna, deja ati epuizat pozitiile din Kamasutra. Promitator inceput, nu? Ai vrea sa-i descoperi si o latura mai afectuoasa dar se pare ca mai ai de asteptat. El este tot mai interesat sa-si satisfaca fanteziile sexuale, asadar mai putin preocupat si de dorintele tale. Mai mult, deseori ori nici nu te saruta si esti pe jumatate dezbracata in mainile lui dibace. Preludiul? N-a existat de la inceput si te-ai convins ca reprezinta o necunoscuta pentru el.

Citește și:

Inainte sa avansezi in acest maraton, gandeste-te daca primesti cu adevarat ceea ce iti doresti. Nu esti doar un obiect in mainile lui? Daca iti doresti ceva mai mult decat sex fara sentimente, ar fi cazul sa iti cauti pe altcineva.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.