Setari Cookie-uri

Ajutor! M-am indragostit de prietenul meu cel mai bun

Aveti atatea lucruri in comun si te-a sprijinit intotdeauna la greu. Te apreciaza pentru ceea ce esti, iti este cel mai bun confident dar si un critic aspru, asadar stii la cine sa apelezi cand ai nevoie de o parere sincera. Bineinteles, nu te-a dezamagit pana acum. Poate nici nu-i de mirare, vorbim despre cel mai bun prieten si nu despre iubitul tau.

indragostita de cel mai bun prieten Aveti atatea lucruri in comun si te-a sprijinit intotdeauna la greu. Te apreciaza pentru ceea ce esti, iti este cel mai bun confident dar si un critic aspru, asadar stii la cine sa apelezi cand ai nevoie de o parere sincera. Bineinteles, nu te-a dezamagit pana acum. Poate nici nu-i de mirare; vorbim despre cel mai bun prieten si nu despre iubitul tau.


Cu toate astea, de la un timp te gandesti la el mai mult decat de obicei. Ai devenit mai interesata de persoana lui si in mod special de fetele care-i stau prin preajma. Te simti atrasa de el, dar tot nu-ti vine sa crezi ca te-ai indragostit de cel mai bun prieten al tau. Totusi, recunoaste: chiar daca nu era previzibil s-a intamplat.


Prietenia intre un barbat si o femeie- o legatura interpretabila


Prietenia cu un barbat poate cunoaste mai multe stadii de dezvoltare. Conjucturile banale sau dimpotriva, dezamagirile, momentele delicate va pot apropia mai mult decat ati fi crezut. Ce se intampla insa cand esti convinsa ca el te vede in continuare ca pe o buna amica si atat? Mai mult, el are deja o iubita si pana mai ieri te tinea la curent cu noutatile din relatia lui. Poate de aici au luat nastere si sentimentele de gelozie si ai realizat ca nu-l mai privesti doar ca pe un simplu amic.

Citește și:


Daca intentionezi sa ii vorbesti despre sentimentele tale, relatia voastra va fi compromisa. Nici el nu va mai putea sa te priveasca la fel. Sunt cazuri in care doi amici au devenit in timp iubiti si s-au inteles foarte bine. Totusi, asta nu reprezinta o garantie valabila de fiecare data. Amicitia dintre un barbat si o femeie este o legatura interpretabila. Atractia si dragostea pot lua nastere oricand. Limita dintre amicitie si iubire este deosebit de fragila.


Detaseaza-te si alege: prietenie sau dragoste?


Fii sigura ca odata ce ii vei marturisi ceea ce simti, n-o sa-l mai poti asculta ca inainte. De aceea ar fi mai bine sa te indepartezi pentru un timp. Este cea mai buna decizie pe care o poti lua. Stai cateva zile departe de el si analizeaza situatia. Ai doua optiuni: fie incerci sa il vezi mai rar, in speranta ca astfel o sa poti salva prietenia dintre voi, fie poarta o discutie sincera. Merita sa iti asumi acest risc? Daca asa consideri, invita-l la o intalnire si marturiseste-i adevarul.

Citește și:

indragostita de cel mai bun prieten De cele mai multe ori nu alegem cand ne indragostim. Sentimentele se nasc treptat, fara sa tina cont de limite sau de reguli. Nu-i de mirare ca intr-o relatie fericita doi iubiti sunt inainte de toate prieteni si confidenti.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.