Setari Cookie-uri

Cum sa te simti perfect in fiecare zi!

Doresti sa ai o viata fericita, plina de succes si echilibrata, dar de multe ori iti lipseste energia, timpul si motivatia pentru a face tot ceea ce ti-ai dori sa faci? Cateodata alegerile pe care le faci te indeparteaza chiar mai mult de obiectivele tale. Urmeaza aceste zece sugestii practice pentru a te ghida in luarea deciziilor de zi cu zi.

Doresti sa ai o viata fericita, plina de succes si echilibrata, dar de multe ori iti lipseste energia, timpul si motivatia pentru a face tot ceea ce ti-ai dori sa faci ? Cateodata alegerile pe care le faci te indeparteaza chiar mai mult de obiectivele tale. Urmeaza aceste zece sugestii practice pentru a te ghida in luarea deciziilor de zi cu zi. Daca le vei adopta iti vor conferi o noua senzatie de vitalitate si bunastare, mai multa multumire fata de locul in care te afli, mai mult entuziasm fata de locul spre care te indrepti si recuperarea sentimentului de echilibru in viata ta. Micsoreaza-ti stresul !

1. Incearca sa faci cate ceva in fiecare zi pentru a-ti atinge obiectivele care te inspira

A avea un obiectiv care te inspira iti face viata mai vesela si mai palpitanta. Nu conteaza cat de marunta este activitatea ta, dar daca te angajezi sa faci cate ceva in fiecare zi pentru a te apropia mai mult de obiectivul tau, vei avea un sentiment mai puternic de implinire.

2. Alege o alimentatie mai hranitoare

Nu poti actiona la capacitatea ta maxima daca nu ai suficienta energie sau esti bolnava. Daca nu tii cont de sanatatea ta si iti neglijezi corpul, acest lucru se va face simtit. Daca iti vei ingriji sanatatea mancand hranitor si spalandu-ti bine alimentele, iti vei spori vitalitatea si puterea de a-ti urmari obiectivele. In plus, vei dobandi sanatate si o longevitate mai mare, pe termen lung. Incearca sa fii moderata in legatura cu preferintele tale "mai putin sanatoase."

3. Nu te mai plange

Exista vreun motiv pentru care te plangi mereu sau care te deranjeaza � un personaj negativ, o situatie, un robinet care picura, o masina zgomotoasa? Daca da, intreaba-te: "Ce pot face pentru a nu mai fi nevoita sa tolerez acest lucru mai departe ?" Daca exista vreo solutie, aplic-o ! Poate ca trebuie sa discuti cu cineva o anumita problema � treci la actiune acum ! Daca problema nu poate fi remediata, incearca sa o accepti pentru ca, daca te plangi, iti vei prelungi suferinta si-i vei obosi pe cei care-ti asculta nemultumirile.

4. Alege compania persoanelor optimiste

Petrece cat mai mult timp in prezenta persoanelor optimiste care au o viziune pozitiva despre viata si te incurajeaza sa-ti traiesti viata la maxim. Energia lor este contagioasa si la fel este si dispozitia celor care iti "sorb energia". Petrece cat mai putin timp cu persoanele care se plang mereu, rapindu-ti energia si entuziasmul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.