Cand eram mica, pe la vreo 10 ani (cand nu stiam inca de faptul ca viermisorul dintre picioarele barbatilor are mai multe intrebuintari), aveam un prieten homosexual. Nici eu si nici macar el nu stiam ce inseamna asta (poate ca maica-sa era constienta, insa niciodata nu i-a spus). Ne intelegeam chiar mai bine decat Kim Kardashian si Paris Hilton in vremurile lor bune.

Cinci etape in iubire. Peste a treia cele mai multe cupluri nu reusesc sa treaca!

El ura fotbalul, masinutele cu telecomanda si adidasii cu scai. Eu iubeam jucariile, papusile, rochitele colorate si impletiturile facute de mama. Nu mai era nimeni ca noi, eram de nedespartit. Asta pana intr-o zi cand eu, cu creierasii suiti la mama dracu, i-am spus intr-o doaga "Parca ai fi femeie". Nu stiam ca fetele nu vor sa stie adevarul, ci le place sa fie mintite.

gay

A reactionat urat, s-a uitat la mine ca la dracu (atunci m-am bucurat ca nu poti omori cu privirea o persoana), l-a luat pe masculul Ben si a plecat. Nu am stiut ce am facut de s-a suparat atat de tare. Abia mai tarziu, dupa ce mi-a mai venit si mie mintea la cap (pana atunci era in picioare), am realizat ca am coborat stafeta la un nivel mult prea inferior relatiei noastre, ranindu-i orgoliul de femeie. Am ramas prieteni, insa niciodata nu a mai fost ca inainte.

El nu s-a schimbat in ciuda incercarilor disperate facute de maica-sa: fotbal, ore de karate, cursuri de auto-aparare, inot, alegerea prietenilor, cumpararea unor jucarii de baieti. Probabil ca a fost atat de traumatizat in copilarie incat a renuntat la a mai fi diferit. Din pacate pentru el, subconstientul a lucrat in timp ce el era ocupat sa primeasca gol dupa gol ca portar la fotbal: unduirea fundului cand mergea, mana dreapta tinuta la un unghi de 90 de grade si indoita de la incheietura, salutul "Buna" adresat baietilor, rasul de femeie si pasiunea pentru shopping.

Lasand la o parte povestioara mea, cred ca homosexualii au luat ce a fost mai bun de la barbati si de la femei: mersul elegant, pozitia dreapta a spatelui, par pe piept, atitudine, setea de fashion, inaltimea, pectoralii, picioarele drepte si pofta de barfa.

6 lucruri pe care le vor femeile de la o relatie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: