Setari Cookie-uri

Cele 7 tipuri de orgasm feminin

Unul dintre lucrurile pe care nu le poate tagadiu nimeni este acela ca sexul este minunat. Barbatii nu vor pune niciodata la indoiala acest fapt si, cu atat mai putin femeile, intrucat lor le sunt rezervate cel putin 7 minuni, 7 tipuri speciale de orgasm

1. ORGASME IN VIS

Chiar daca barbatii pot oferi dovezi palpabile ale unei astfel de experiente, aceasta nu inseamna ca femeilor le este refuzat privilegiul de avea orgasm in timp ce viseaza (cu ochii inchisi). In plus, orgasmele nocturne sunt traite cu o intensitate mult mai mare de reprezentatele sexului frumos. Acestea se pot trezi transpirate, epuizate si crezand cu tarie ca a fost mai mult decat un vis.

Ceea ce este interesant la orgasmele in timpul somnului este ca ele apar fara a fi nevoie de vreun fel de stimulare fizica. Uneori visam ca avem un orgasm si avem unul in acelasi timp. Ele pot fi insotite de contractii vaginale puternice sau nu.

De cele mai multe ori visele erotice apar atunci cand o femeie isi incepe viata sexuala, dar nici femeile mai experimentate nu duc lipsa. O simpla intalnire romantica poate aprinde scantei si poate conduce astfel la fantezii nocturne.

Teologii medievali au postulat existenta unor demoni numiti "incubi" care faceau sex cu femeile in timpul somnului oferindu-le acestora orgasme nocturne. Vrajitoarele din acea perioada chiar pretindeau ca ar face dragoste cu diavolul in timpul somnului (daca asta se poate numi dragoste�)


2. MICRO-ORGASME

Acestea sunt orgasme micute si extrem de subtile care apar fara stimulare fizica si care iau diverse forme. Sexologii Beverly Whipple si Gina Ogden au cercetat daca femeile pot avea orgasme numai cu ajutorul imaginatiei. Rezultatele obtinute au fost mai mult decat imbucuratoare: da, femeile pot avea orgasme numai prin intermediul fanteziilor sexuale, orgasme ce pot fi insotite sau nu de contractiile specifice.

Exista si cazuri speciale de femei care au orgasme in situatii ce cu greu ar putea fi catalogate drept erotice. Unele au orgasm atunci cand sunt foarte speriate sau cand realizeaza activitati placute, dar fara conotatie sexuala.
Si tu esti fericita posesoare de micro-orgasme. Ele exista in interiorul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa le aduci la suprafata.



3. ORGASME INTRA - VAGINALE

In aceasta categorie sunt incluse asa-numitele orgasme vaginale, orgasme prin stimularea punctului G, orgasmele cervicale si orice alt tip de orgasme ce apar in urma stimularii intravaginale (indiferent de "obiectul" cu care se face stimularea). Exista diferentieri subtile intre orgasmele intra-vaginale si de multe ori poti atinge extazul prin stimularea mai multor puncte sensibile in acelasi timp.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.