Setari Cookie-uri

Orgasmul este rezervat femeilor sexy

E posibil ca tu sa fii una dintre acele minunate si norocoase femei care iubeste, este iubita si care are o viata sexuala demna de invidia (si disperarea) vecinilor. Sau poate ca nu esti. Poate ca tanjesti dupa sfaturi si trebuie sa stii cat mai multe pentru a iti elibera orgasmele. Imi propun sa realizez un mic ghid al orgasmului care te va ajuta indiferent de care parte a baricadei te situezi.

Un prim pas pentru a avea orgasme mai multe, mai puternice sau, pur si simplu, pentru a avea orgasme este sa iti maresti increderea in tine insati. Si iata cum poti face asta!

Orgasmul este cam 99% psihic si doar 1% fizic. Totul incepe din minte si, ca intr-un cerc vicios se si sfarseste aici. Trebuie sa iti eliberezi mintea de poverile care te impiedica sa fii orgasmica.

1. Meriti sa fii orgasmica!

Acesta este dreptul tau natural, este datoria ta sa il respecti si sa profiti de el. Cu totii suntem invatati in copilarie sa fim pudici. Nu spun ca acesta este un lucru rau, dar nu trebuie sa ne asteptam ca o femeie care in copilarie a primit o educatie severa sa devina o "fiara" salbatica imediat ce a lasat un barbat in intimitatea dormitorului ei.

Mai mult sau mai putin constient, femeile traiesc un sentiment de vinovatie atunci cand se lasa purtate de val. Daca esti genul care se simte "salbatica si "in the mood" cateva minute si apoi isi revine, atunci si tu experimentezi acest tip de frustrare. Exista un singur leac: mai mult sex. Asta nu inseamna ca aventurile de o noapte sunt antidotul. Din contra, ele te incatuseaza in loc sa te elibereze. Ai nevoie de iubire si de intelegere din partea partenerului. Nu te multumi cu un barbat care nu te doreste altfel decat ca un obiect sexual!

2. Gandeste sexy!

Lasa-ti imaginatia sa zburde si, cel mai important, nu te simti vinovata! Fanteziile sunt absolut necesare pentru a avea orgasm. Stimulandu-ti imaginatia, te vei dezlantui in dormitor si meriti asta!

In orice moment al zilei, gandeste-te cum ar proceda o femeie sexy. Fie ca citesti o carte, un articol (de pe kudika), fie ca te relaxezi gandeste-te cum ar face toate astea o femeie binecuvantata cu "sex-appeal".

3. Feel sexy!

Nu conteaza daca ai ceva celulita, daca esti un pic mai plinuta, daca esti prea slaba, daca ai sanii prea mici. Din momentul in care i-ai permis unui barbat sa iti penetreze intimitatea, nu mai conteaza defectele tale (mai mult sau mai putin inchipuite). El iti va fi deosebit de recunoscator ca l-ai lasat asa departe. Din acel moment tu esti diva si meriti sa fii satisfacuta. Daca el nu te ajuta sa ai incredere in tine, atunci sterge cu el de pamant. Dreptul tau este sa fii orgasmica. Cum orice drept are corelata o obligatie, el este dator sa te satisfaca. Daca nu esti cea mai frumoasa femeie de pe pamant pentru el, lasa-l la usa. Nu merita nimic din ceea ce ii poti oferi. Si, hai sa fim serioase: ai teribil de multe de oferit!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.