Setari Cookie-uri

Orgasm a la Marilyn Monroe

Cea mai sexy femeie a tuturor timpurilor, Marilyn Monroe nu a reusit sa aiba orgasm pana la o varsta destul de inaintata. Pentru a isi elibera orgasmele a fost nevoita sa apeleze la un psiholog. In ultimele sale scrisori ii multumeste doctorului pentru trucurile pe care a invatat-o. Despre ce era vorba?

Am citit despre diverse metode prin care ma pot obisnui mai bine cu trupul meu si prin care pot ajunge mai usor la orgasm. Dintr-o revista am aflat ca ar trebui sa ma asez goala in fata oglinzii si sa imi repet ca sunt frumoasa, ca am un corp superb si alte baliverene de genul acesta. N-am nimic impotriva corpului meu dar sa imi repet intruna ca e frumos ma lasa rece. Nu cred ca stau atat de bine la capitolul intitulat autosugestionare.

Apoi, am vazut in "Monoloagele vaginului" ca trebui sa imi explorez cu o oglinda zonele intime pentru ca ar avea o frumusete aparte. Nu stiu daca e ceva in neregula cu mine dar nu am descoperit frumusetea florala despre care se vorbea.

In cele din urma, am aflat ceva care chiar m-a ajutat: trupul nostru este un lacas al placerii care trebui explorat. Aici nu a fost nevoie de autosugestionare pentru ca am primit dovezi! Asa ca am inceput sa imi explorez milimetru cu milimetru trupul si am inceput sa aflu cate ceva despre mine, despre ceea ce imi place.

O femeie nu poate sa fie iubita daca nu se iubeste pe sine insasi. Asta se stie. O femeie nu poate experimenta placeri maxime cu un partener daca nu stie ce ii place. Si asta se stie, dar nu ne-am convins inca de adevarul ei.

Care a fost lectia pe care a invatat-o Marilyn Monroe? O lectie simpla, dar deosebit de importanta: a invatat cum sa se masturbeze!

Prima lectie este legata de punctele responsabile pentru pentru obtinerea orgasmului. Cele mai importante sunt (nu neaparat in aceasta ordine):

Punctul G

O sa va ofer doar cateva detalii tehnice: renumitul punct G se afla la 4 cm adancime in vagin, pe partea dinspre abdomen si are suprafata un pic mai aspra. Miscarea cea mai indicata este: miscarea "come to daddy". Asta presupune ca tu sa misti degetul ca si cand ai face semn cuiva sa se apropie.

Punctul A

Nu l-au numit degeaba oamenii de stinta astfel... Situat cam la 10 mm in interiorul vaginului, punctul A este mult mai fin si mult mult mai sensibil decat conventionalul sau vecin, punctul G.

Uretra

Supranumita cascada, uretra este adeseori neglijata. Ca si in cazul clitorisului, stimularea uretrei poate conduce la orgasm. Miscarile de stimulare trebuie sa fie circulare si ferme. Vrei mai mult? Combina stimularea clitoridiana cu cea a uretrei si nu vei da gres.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.