Setari Cookie-uri

Propria persoana

Am auzit foarte multe persoane dand urmatorul sfat: "tu trebuie sa fi centrul universului tau" sau "de propria persoana trebuie sa-ti pese cel mai mult" sau altele asemenea.

Am auzit foarte multe persoane dand urmatorul sfat: “tu trebuie sa fi centrul universului tau” sau “de propria persoana trebuie sa-ti pese cel mai mult” sau altele asemenea.

Desigur ca este foarte important sa ne respectam propria persoana, dar oare nu instinctul de conservare este cel care ne face sa afirmam cu tarie si sa actionam in consecinta, gandindu-ne doar la propria persoana? Nu de aici se naste egoismul? Oricat de gresit ar parea , eu cred cu tarie ca nu propria persoana trebuie sa fie centrul universului nostru.

Cei cativa oameni cu adevarat speciali , pe care am avut onoarea sa-i cunosc, au fost oameni simpli dar, de-o generozitate si de-o bunatate iesita din comun. Au fost oameni care au pus nevoile altora inaintea propriilor nevoi. Faptul ca puteau ajuta sau face un bine cuiva le umplea sufletul de o bucurie cu mult superioara fata de orice ar fi simtit facand ceva pentru ei insisi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.