Setari Cookie-uri

Intalnirea perfecta

Ma tot gandeam la intalnirea perfecta.

M tot gandeam la intalnirea perfect. Cum ar trebui s fie. Cred c toate ne gandim la asta. Atunci cand se stabilete o dat pentru o prima intalnire, in mintea unei femei se declaneaz un fel de concurs contra cronometru.

Bine, m refer la femeile obinuite, femei cu job solicitant, cheltuieli i stresul zilei de zi cu zi, femeile care au complexe, femeile...inelegei voi ce vreau s spun. Nu m refer la genul la de femeie DIV care nu are nici un stres, care tie c-i frumoas i slab, femeia creia toi brbaii ii cad la picioare...

i m gandeam...cum incepe totul. El o invit undeva, cel mai probabil dup o perioad destul de lung in care ea l-a “admirat” dintr-un colisor, pe ascuns, l-a analizat. Se intampl propunerea i incepe nebunia.

Cred c i cu o lun inainte s se anune intalnirea, c tot in criz de timp e. Nu are timp s se ocupe suficient de bine de toate aspectele. O i vd stand in ziua respectiv, in mijlocul camerei ei rvite, cu haine imprtiate peste tot, eventual cu o prieten fcand probe peste probe i incercri de a fi cat mai minunat, mai atrgtoare. E adevrat c nu am mai fost la o prim intalnire de.... foarte muli ani, dar in minte i acum cum mi se strangea stomacul pe msur ce ziua respectiv se apropia.

Stau amandou i ii dau cu prerea despre cea mai potrivit alegere vestimentar i cand se hotrsc, incep jocul aproape pe roluri i intrebrile care starnesc panic, de genul: ”i despre ce o s vorbim?”, “i dac m scoate la restaurant, ce mnanc?”, “i dac imi rmane ceva intre dini i nu imi dau seama i rad ca proasta” i multe altele.. i uite ditamai stresul, panica “cine naiba m-a pus s zic da??”. i apoi prietena este acolo, aproape doar acas, nu i la restaurant s o salveze din situaii nasoale, c vorba aia pot aprea 1000.

i apoi vine machiajul, “dac e prea ters, poate prea strident, poate nici decolteul sta nu m prezint o tip tocmai serioas, dar oare cat de serioas vreau s par”???
i apoi m tot gandeam...unde ar trebui s m duc i cum ar trebui s se comporte el i s se intample totul ca s compenseze stresul de dinainte.

In fine....Oriunde s-ar desfura, dac nu te-ai stresat c nu ai fost destul de atrgtoare sau inteligent sau amuzant sau suficient de slab, dac nu te-ai gandit la ce crede el despre faptul c ai mancat i salat i desert, dac nu i-e team de efectele paharului de vin but de el, de faptul c te urci la el in main cand te conduce acas, c poate fondul de ten nu ii mai acoper perfect cearcnele sau coul din varful nasului de care el s-ar putea speria, dac nu te temi c ai ras prea mult sau poate prea puin la glumele lui, dac nu s-a uitat la ceas prea des, dac nu te-ai gandit la ingheata din frigiderul de acas, dac nu a vorbit despre relaia anterioar cu acea tip ravisant i plin de succes, dac nu te-ai trezit comparandu-l cu fostul, atunci este foarte posibil ca intalnirea s fi fost perfect.

Deci ....cum a fost?


Un articol de Ana-Maria Hefco

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.