Setari Cookie-uri

Aventura de o vara

Fiecare dintre noi, cu mici exceptii care pot confirma regula, am trait, macar o data, o aventura. De vara, de iarna, de toamna, ori de primavara, buna, rea, morala, sau mai putin, escapada tot aventura a ramas.

Fiecare dintre noi, cu mici exceptii care pot confirma regula, am trait, macar o data, o aventura. De vara, de iarna, de toamna, ori de primavara, buna, rea, morala, sau mai putin, escapada tot aventura a ramas. Totusi, intre toate anotimpurile, vara ramane, incontestabil lider de-a lungul vremii, sezon al iubirilor efemere, al hormonilor desfranati, al principiilor uitate si al amorurilor pasionale.

Poate ca, prin ciudate mecanisme hormonale, suntem mai nonconformisti vara, iar prin aceasta schimbare temporara de atitudine ne permitem sa actionam asa cum in restul timpului nu am putea. Daca alteori, ocheadele zilnice intre necunoscuti de tot soiul sunt ignorate, blocate, cenzurate si uitate cat ai clipi, de aceasta data microportite din creierul nostru le faciliteaza desfasurarea. Ne trezim zambind necunoscutilor, acceptand cocktailuri cu umbrelute din partea strainilor de la masa alaturata, dansand cu misteriosul de la bar, dezvelindu-ne coapsele pe ritmuri latine. Si iata, vrem nu vrem, portitele deschise lasa loc flirtului, pasiunii si, de ce nu, aventurii. O fi bine? O fi rau? Cine hotaraste?

Vara asta am sa ma indragostesc...


Despre “aventurile de-o vara” se pot spune multe chiar daca este un subiect devenit tabu in ultima vreme. Toata lumea are o parere, critica sau aproba, insa cea mai mare parte din noi a avut o aventura cel putin o data. Nimic nu poate fi mai frumos decat dimineata sa poti sta cu cineva pe o plaja, in asteptarea rasaritului, dupa ce ai petrecut o noapte intreaga alaturi de prieteni. Este o “ea” de care nu te leaga foarte multe lucruri, pe care ai cunoscut-o in seara proaspat incheiata si totusi ti se pare ca te regasesti in tot ceea ce spune. Este persoana potrivita la locul potrivit, acel om de care ai nevoie pentru a uita de relatia ta de acasa, cea de lunga durata, in care cu siguranta exista probleme si in monotonia si-a facut simtita prezenta. Si poate ca toate aceste sentimente care te invadeaza se datoreaza tocmai faptului ca stii ca nu poti fi cu ea. Totul se va termina dupa ce zilele pe care urmeaza sa le petreci la mare vor fi sfarsite. In gara ea va pleaca intr-o directie, iar tu in cealalta. Trenurile diferite va vor separa si, desi v-ati promis ca o sa va mai vedeti, acest lucru nu se va mai intampla. Sunt foarte rare cazurile in care persoane pe care le cunosc au ramas impreuna cu iubitele de la mare. Insa aventura ramane mereu, fara exceptie, o amintire frumoasa, un gand la zilele insorite si un zambet al carui insemnatate nu il va stii nimeni niciodata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.