Setari Cookie-uri

Parerea lui: Ce ne dorim de la femei?

Femeia ideala. O utopie. Insa de-ar fi sa o descriu in toata splendoarea ei…

Femeia ideala. O utopie. Insa de-ar fi sa o descriu in toata splendoarea ei...

Femeia ideala este frumoasa prin naturalete, prin felul sau de a fi, de a zambi. Trebuie sa fie blanda si intelegatoare, sa fie rabdatoare, sa stie ca o relatie se cladeste prin incercari , reusite si esecuri. Femeia ideala nu mai e un copil care poarta roz si adora plusurile. Nu vorbeste aiurea si mult, nu se uita la telenovele si nici la emisiuni despre cum sa fii femeie pentru ca stie ca asa ceva vine cu timpul si cu cel de langa si nu cu sfatul unui necunoscut. Cand are probleme le discuta cu partenerul sau mai intai si nu se intinde cu soacra sau prietenele ore intregi la telefon. Nu isi plimba fara rost iubitul prin magazinele de haine, bijuterii si pantofi si nici nu face parte din Organizatia Femeilor Matriarhale.

Trebuie sa fie inalta. Sa imi ajunga macar pana la gat. Nu conteaza culoarea parului cata vreme sta bine. Nici ochii nu conteaza. Dar trebuie sa aiba buzele pline, sa le pot saruta in voie. Sa aiba sanii potriviti: nici prea mari, nici prea mici, atat cat sa incapa in causul palmei mele. Nu e grasa si in nici un caz anorexica. Mai bine mai plinuta si rotunda in forme decat numai piele si os.

Femeia ideala poate fi oricine atat vreme cat reuseste sa te faca sa te indragostesti de ea: poate fi o roscata pistruiata cu ochii verzi. Bondoaca. Poate fi o satena cu ochii caprui , inaltuta, slabuta, cu un zambet larg si ochii sclipitori. Cu simtul umorului bine dezvoltat, culta, atat cat sa poata aborda orice subiect. Stie ca orice noua zi e o noua provocare.

Am putea calatori in toata lumea de la un capat la altul. Am putea imparti totul, inclusiv supararile si necazurile. Ii face placere sa mearga la teatru, la opera, nu doar la filme siropoase cu happy-enduri sau restaurante selecte. Adora plimbarile in doi in locuri retrase.

Femeia ideala nu are prejudecati si tabuuri: nici in limbaj sau in modul de exprimare si nici in pat... mai ales in pat! Femeia stie cand e cazul sa intrebe si sa discute ceva fara sa se simta incomod. Este preferabil sa nu tina lectii de morala sau discursuri religioase bazate pe cat de neimportant este de fapt sexul. Daca nu stiam, aproape ca m-ar fi convins...

Femeia ideala merge la pescuit, la munte sau la meci. Stie sa isi faca atent partenerul atunci cand acesta greseste, sau cand vrea ceva de la el fara ca gestul ei sa para lipsit de sensibilitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.