Setari Cookie-uri

Sunt virgin. Exista tratament?

Se intampla ca, deseori cand cineva admite ca e virgin, confesiunea sa fie perceputa ca si cand s-ar fi spus "Sufar de o boala letala". Confidentul virginului deschide ochii larg, suspina, inclina capul si-si strange buzele. Sunt primele semne care indica.... mila. Se cere apoi o confirmare a celor auzite: "Chiar? Pe bune?".

Se intampla ca, deseori cand cineva admite ca e virgin, confesiunea sa fie perceputa ca si cand s-ar fi spus “Sufar de o boala letala”. Confidentul virginului deschide ochii larg, suspina, inclina capul si-si strange buzele. Sunt primele semne care indica.... mila. Se cere apoi o confirmare a celor auzite: “Chiar? Pe bune?”.

Urmeaza infailibil, dupa confirmarea stirii de ultima ora, replica “Iti bati joc de mine! Nu se poate!”. Si in aceasta zona sau, mai bine zis, mai ales in aceasta zona, baietii sunt discriminati, comparativ cu fetele. In vreme ce fetele au o perioada de gratie mai generoasa, societatea bate din picior si cronometreaza impacientat timpii scursi din viata baiatului (inca) virgin.

Anii se scurg si presiunea creste. Azi ai 18 ani si esti virgin, maine faci 22 si tot asa ai ramas. E penibil, e jalnic, e trist, e ciudat, e frustrant sau e romantic si suav? Ce te faci, ca fata, daca vine la tine un baiat si te curteaza cu toate celea, te face sa te simti ca o printesa si te ridica la rangul de zana absoluta a viselor sale ca, ulterior, sa-ti marturiseasca neprihanirea? Clipesti des din gene si-i spui - nicio problema, rezolva fata?! Cum reactionezi? Poate ca te declari o sustinatoare a virginilor trecuti de-o varsta, poate ca-i spui ca nu e o problema, poate ca taci. Dar o spranceana, macar pe interior, tot se ridica a spaima.

“Ce sa fac eu cu un virgin?” Putine femei “cu experienta” opteaza pentru varianta initierii lui in tainele tantrice. Deseori, daca asta se intampla, fata in cauza n-o sa stea sa se gandeasca si la o relatie, care sa vina la pachet cu ata rupta anterior pe intuneric. E posibil sa decizi s-o faci, dar mai mult de amuzament, ca sa te simti tu pasare maiastra-n pat. Mai mult de-atat... nu prea. Oricat de indragostite am fi de cineva, o astfel de confesiune strica tot. Baietii sunt condamnati sa fie zmei in pat. Asteptarile femeilor vizavi de “performante” sunt nemaipomenite. Piece of advice pentru “grupul baietilor trecuti de 20 ani care sunt inca virgini”: nici prin gand sa nu va treaca o astfel de confesiune catre fata pe care o iubiti/”vrajiti”. Ea are voie, voi nu! In plus, cand va fi prima data si ... o dati in bara, puteti oricand sa va scoateti cu scuza “Eram emotionat, m-ai innebunit de tot!” Asta, da, merge... we buy it.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.