Setari Cookie-uri

Tipul abuzatorului

L-am cunoscut acum aproape un an.Vorbeam cu el si aveam impresia ca il cunosc de o viata, ca ii puteam spune totul. Si el afirma acelasi lucru despre mine! Imparteam aceleasi ganduri, pareri, principii - eram parca facuti unul pentru celalalt, suflete pereche.

L-am cunoscut acum aproape un an.Vorbeam cu el si aveam impresia ca il cunosc de o viata, ca ii puteam spune totul. Si el afirma acelasi lucru despre mine! Imparteam aceleasi ganduri, pareri, principii - eram parca facuti unul pentru celalalt, suflete pereche.

Eu eram implicata intr-o relatie care nu prea mai mergea si imi gasisem refugiul in discutiile cu “x”. Intr-un final am renuntat la acea relatie cu spranta ca voi gasi pe cineva care sa merite sacrificiile si afectiunea mea. Apropierea mea fata de x s-a intamplat rapid, fara sa-mi dau seama ce se intampla de fapt! Intrasem intr-un joc al unui maestru desavarsit in arta seductiei! Eram o naiva care nu cunoscuse foarte multi barbati ca sa stie ce urma sa se intample!

Dupa mai putin de doua luni m-a intrebat daca vreau sa ne mutam impreuna si am acceptat! Parintii mei s-au speriat foarte tare si chiar au crezut ca am luat-o razna! Imi recomandau un psiholog. Am adus multa suferinta in sufletele lor. Nu stiau ce sa imi dea si ce imi cumpere ca sa ma intorc! Si mare greseala am facut... intotdeauna parintii au dreptate!

La inceput totul a fost relativ bine! Lucram in acelasi loc, ne intelegeam bine! Apoi a inceput sa faca o selectie printre colegii si prietenii mei. Imi spunea ca ei nu sunt buni pentru mine si ca au o influenta proasta asupra mea! Si eu l-am crezut! Am gandit ca daca e mai mare decat mine stie ce spune si mai ales imi vrea binele! Asa a fost la inceput! Asa ca din persoana sociabila care eram si pe care toti o apreciau si o admirau, am devenit o persoana retrasa, frustrata, snoaba, cu principii total eronate!

Dupa 3 luni mi-a sugerat ca acel job nu mi se potriveste si ca ar fi spre binele meu sa renunt! Intr-adevar jobul era prost pentru pregatirea mea! Dar acolo imi facusem amici (la care am renuntat) si mai ales puteam sa fiu in prejma lui! Am renuntat la acea slujba, orbita de cuvintele lui! In viziunea lui, femeia de langa el trebuie sa stea acasa! Si eu ca sa nu il supar am facut exact ce mi-a spus el!

De fapt, tot ce m-a sfatuit nu era spre binele meu, ci spre binele lui. Prezenta mea acolo il impiedica sa-si aduca acolo foste iubite sau noile sale cuceriri (victime). Asta chiar s-a intamplat! In timp ce eu imi faceam griji acasa si nu puteam sa dorm, el organiza adevarate orgii!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.