Setari Cookie-uri

Murphy se gandea la mine

Prima regula a lui Murphy despre sex: " Cu cat femeia care te iubeste este mai frumoasa, cu atat iti va fi mai usor sa o parasesti fara regrete."

Prima regul a lui Murphy despre sex: “ Cu cat femeia care te iubete este mai frumoas, cu atat ii va fi mai uor s o prseti fr regrete.” Doamnelor, legea aceasta mi se cam aplic din nefericire. De ce? Pi, pentru c in ciuda faptului c niciodat nu m-am considerat vreo frumusee rpitoare, mi se spune constant cum c a fi frumoas, repetiie ce a dus la inocularea acestei afirmaii in mintea mea atoatecuprinztoare. In traducere, am ajuns s o i cred uneori chiar dac in unele zile mi se pare c simpla reflecie a imaginii mele ar sparge oglinzile pe raz de caiva kilometri. i dac nu-i adevrat, mcar face bine la psihic. Aa, i s explic de ce Murphy probabil c m avea i pe mine in vedere cand a produs legea de mai sus.

Bun, cic a fi I frumoas I deteapt-da, in acelai timp, ba ,mai mult i tolerant.Practic, pot candida cu succes la titlul de partener perfect cam pentru orice tip de biat, brbat i mascul. Pan acum 3 luni, am fost implicat intr-o frumoas relaie ce dura deja de trei ani i un pic, relaie in care am crezut, am investit-nu neaprat financiar- enorm de mult i ajunsesem s-l vd pe respectivul ca pe sufletul meu pereche. Poate deja o parte din voi se regsete in aceast scurt dar cuprinztoare descriere.

Toate bune i frumoase apar i cuvintele magice te iubesc, cstorie, copii, mereu impreun, cuvinte pe care, s fim sinceri, orice femeie, oricat de sceptic ar fi, viseaz s le aud. i ca s derulez, in iulie anno domini 2007, se intampl catastrofa: brusc i de niciunde, dup ce cu o jumtate de or inainte imi zicea c m iubete, seara ajuns la mine, printre lacrimi i dramatism - mai mult produse de mine - imi spune c de fapt nu m mai iubete ca pe iubita lui. Tcere, cade cortina, ins nu se aud aplauze. Eu am incremenit, am simit c se rupe ceva in mine, m uitam la brbatul sta cu care m vedeam la 80 de ani de man mergand s ne reparm protezele i de abia am ingimat cateva cuvinte ce mi-au adus confirmarea celei mai mari tragedii ale mele de pan acum.

N-are sens s descriu infernul in care am orbecit pan acum aproape 2 luni, pentru c cine a trecut prin situaii similare m inelege. Acum, azi, la rei luni i ceva dup armagheddon-ul propriu i personal, am gsit puterea s m uit in urm ca s analizez cum naiba am ajuns aici. Semne prevestitoare nu erau, la astea m-am gandit prima dat. Nu se punea problema unei tere persoane ce s intervin i s ne despart. Atunci ce a fost oare?.S-o fi speriat incontient de propunerea lui de a ne cstori? Poate le aveam pe toate i undeva mintea lui ii ddea semnale c e prea devreme pentru angajamente serioase... Cine tie, c eu nu.. Menionez c avem amandoi 23 de ani, nscui in aceeai zi a aceluiai an, genul acela de detaliu care minuna pe toat lumea i ne fcea s simim c ne era scris s fim impreun mereu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.