Setari Cookie-uri

Relatiile pe net

Nu cred ca mai exista astazi cineva, mai ales in marile aglomerari urbane care sa nu fi auzit de net si de calculator.

Nu cred ca mai exista astazi cineva, mai ales in marile aglomerari urbane care sa nu fi auzit de net si de calculator.

Munca si timpul liber inseamna pentru multi dintre noi conexiune rapida la internet si un computer de ultima generatie cat mai performant. Un calculator conectat la internet ofera acces la un numar nelimitat de informatii, si mai ales posibilitatea de a trimite si primi tot felul de documente, fotografii, si alte fisiere.

Dar nu despre asta vreau sa vorbim azi, mai ales ca multi dintre cei care citesc aceste randuri stiu foarte bine la ce anume ma refer. Acum discutam despre relatiile pe net.

Astazi internetul ofera un infinit amalgam de pagini cu diverse servicii si informatii.
La inceput era mai greu sa gasesti pe cineva pe net: nu existau atat de multe posibilitati ca azi...existau programele de tip IRC si celebrele chaturi, existau rau famatele internet cafe-urile in care nu puteai sa misti un deget de tot felul de indivizi dubiosi care misunau zi si noapte in salile alea, imbacsite de fum si de pustani cu mania vitezei si a mai stiu eu ce.

Daca intrai pe net pe un browser incepeau pop-up-urile, mai ales daca intrai pe niste site-uri mai deocheate, nu prea exista internet in casa si te conectai cu greu prin reteaua de telefonie fixa, nu puteai sa folosesti mai nimic ca imediat se bloca calculatorul. Au fost vremuri tulburi.

Dar acum Internetul e un drog uneori necesar, alteori vital si e cu noi peste tot, zi de zi, chiar si cu mobilul te poti acum conecta din 2 pasi la Internet. De vreo 2 ani incoace se tot dezvolta domeniile cu .ro sau pagini care pana mai ieri erau numai in engleza devin acum si cu suport pentru limba romana. Unele site-uri au devenit deja celebre marci romanesti de traditie , site-uri in care gasesti aproape orice.

Multe persoane cauta fericirea pe net. La inceput nu toata lumea avea web-cam sau aparat foto digital sau telefon mobil cu camera foto. De obicei dupa celebrul asl pls, cand cereai o poza si abia o primeai Dar vitezele de conectare la net au crescut, au aparut digitalele si web -cam-urile si multe altele... E cineva care nu are acum macar un cont de email, sau un blog sau o pagina pe un site de socialize???

Ii poti vedea fotografiile si albumele , si ii lasi un mesaj dupa ce ai vazut o scurta descriere a persoanei in cauza...”mi-a placut profilul tau si as dori sa te cunosc mai bine ..nu ai un id de mess??” cam asa suna majoritatea mesajelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.