Setari Cookie-uri

De ce te-ar putea insela iubitul sau sotul tau si cum poti afla adevarul

Daca ai dubii, il poti prinde asupra faptului mult mai repede decat crezi.

infidelitate

Daca ai incredere ca partenerul tau nu te va insela niciodata, esti o femeie norocoasa. Daca ai, insa, dubii, il poti prinde asupra faptului mult mai repede decat crezi.

Intre 30 si 60% dintre persoanele casatorite sunt sau vor fi infidele cel putin o data in viata, conform truthaboutdeception.com. Alte studii spun ca intre 2% si 3% dintre copii sunt rodul infidelitatii si sunt crescuti de barbati care cred ca sunt parintii lor biologici.

Infidelitatea este mai frecvent intalnita in cazul persoanelor cu varsta mai mica de 30 de ani, noteaza wsj.com. In plus, barbatii sunt mai predispusi decat femeile „calce stramb” in casnicie. Cu toate acestea, exista si cifre mai putin alarmante cu privire la infidelitate, iar anumite studii au aratat ca doar 25% dintre persoane au, cel putin o data in viata, o relatie extraconjugala, scriu cei de la psychcentral.com.

Cum poti afla adevarul

Citește și:

Exista cateva metode foarte simple de a afla adevarul despre fidelitatea partenerului tau:

1. Supravegheaza-l fara sa stie

Cea mai eficienta metoda este supravegherea partenerului, fara ca acesta sa stie ca este „spionat”. Nu trebuie sa te ascunzi in tufisuri sau dupa chioscurile de ziare pentru a afla cu cine se plimba pe strada, ci poti folosi un astfel de obiect intr-un loc unde stii ca s-ar putea intalni cu presupusa sa iubita. Tehnologia este de partea ta, este foarte usor de folosit, iar rezultatele sunt elocvente.

2. Observa-i comportamentul

Daca este brusc mult mai preocupat de modul in care arata, acest lucru ar putea fi un semn ca doreste sa faca o buna impresie unei alte persoane. De asemenea, daca petrece mai mult timp decat de obicei butonand telefonul mobil si il inchide de indata ce intri in camera, ar putea ascunde ceva.

Citește și:

3. Observa limbajul nonverbal

Daca iti oferea pana nu demult afectiune in public iar acum evita sa faca acest lucru, ar trebui sa-ti pui cateva intrebari. Totodata, daca devine brusc mult mai atent cu tine si mai dornic sa te ajute la treburile casei, ai putea, de asemenea, sa te intrebi daca nu cumva se simte vinovat.

infidelitate

Nu uita, insa, ca in aceasta relatie sunteti doi, nu unul singur, iar motivele pentru care te-ar putea insela au, in mod evident, legatura cu relatia voastra si modul in care aceasta functioneaza in ultimul timp. Fara sa te invinovatesti in mod inutil, citeste motivele pentru care unele persoane isi insala partenerii de viata, pentru a afla ce ati putea schimba impreuna pentru ca lucrurile sa fie ca la inceput:

1. Lipsa satisfactiei sexuale. Acesta este cel mai frecvent intalnit motiv pentru care oamenii sunt dispusi sa-si insele partenerii.

2. Lipsa satisfactiei emotionale. Nevoia de a avea o stransa relatie emotionala cu o alta persoana este, de multe ori, un motiv suficient pentru unele persoane de a-si insela partenerul sau partenera de viata.

3. Dorinta de a primi validare emotionala din partea cuiva. Aprecierea este un factor cheie al legaturii emotionale dintre parteneri. Atunci cand aprecierea dintre ei dispare, unul dintre parteneri poate simti nevoia obtinerii aprecierii din partea altcuiva.

4. Pur si simplu se indragostesc. Acest lucru este, insa, cu atat mai probabil cu cat elementele de la punctele 1, 2 si 3 sunt mai prezente in viata de cuplu.

5. Din razbunare. Atunci cand relatia de cuplu este frustranta, unul dintre parteneri se poate razbuna astfel pentru modul in care considera ca este tratat de catre celalalt.

Citește și:

6. Din curiozitate. Cu toate acestea, curiozitatea ar putea fi minima daca cei doi parteneri experimenteaza mereu lucruri noi.

infidelitate

Foto: shutterstock.com/Iakov Filimonov/Antonio Guillem/Dmitri Ma

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.