Setari Cookie-uri

El vs ea: Misoginul care insala

Multumesc oricarei forte supreme care mi-a calauzit pasii catre acest loc de munca, nu pentru ca ar fi ceva iesit din comun, ci pentru ca am parte de mai multi colegi decat colege. Iar acestia sunt o sursa permanenta de inspiratie. Este foarte interesant sa iei parte la discutiile lor.

Multumesc oricarei forte supreme care mi-a calauzit pasii catre acest loc de munca, nu pentru ca ar fi ceva iesit din comun, ci pentru ca am parte de mai multi colegi decat colege. Iar acestia sunt o sursa permanenta de inspiratie. Este foarte interesant sa iei parte la discutiile lor.

Mai zilele trecute am avut ocazia sa asist (si oarecum chiar sa particip) la o discutie foarte interesanta despre parerea barbatilor in ceea ce priveste relatiile extraconjugale. Asa cum ne-a invatat media cu nenumarate articole si emisiuni TV pe aceasta tema, barbatii fac sex doar cu trupul pe cand femeile isi pun sufletul in acel act unificator si-l numesc dragoste. Lucru confirmat si de aceasta discutie in care barbatii argumentau ca nu e mare scofala sa-ti inseli nevasta cu o alta femeie atata timp cat o faci doar pentru sex.

Isi iubesc si isi respecta sotia si oricum la ea se intorc, asa ca “ce are daca din cand in cand mai trec si prin patul altor femei” ca sa vada cum stau cu sex-appeal-ul, daca instinctele de vanator n-au murit in ei si daca inca mai pot sa fie indeajuns de fermecatori pentru o cucerire? Au nevoie de o permanenta confirmare a acestor calitati. Sotia n-are absolut nicio legatura cu toata povestea aceasta, in afara de faptul ca nu trebuie sa afle despre aceasta tradare pentru ca, saraca, femeie fiind, n-ar intelege cum sta treaba cu sexul fara sentimente, cu instinctul acesta primar de nestavilit al barbatilor pentru care ei n-au absolut nici o vina. Doar natura i-a creat astfel.

Binenteles ca ei vad lucrurile intr-un mod simplist, pentru ca (si uneori asta e foarte bine) ei isi folosesc mai putin neuronii decat noi, femeile. Noi suntem cele care ne punem un milion de intrebari atunci cand tradarea iese la iveala. De ce? Ce i-a lipsit acasa? Ce are ea in plus fata de mine? Si alte intrebari asemenea. Intrebari carora ei nu pot sa le raspunda pentru ca de fapt motivele lor (cel putin cele aparente de care sunt constienti) nu au nicio legatura cu acele intrebari. Cum sa-i explici sotiei tale ca uneori te lasi dus de val la vederea unor picioare frumoase si ca de fapt cel mic de sub talie preia conducerea? Nu te-ar crede si ti-ar argumenta ca nu esti animal sa mergi doar dupa instinct. De-aia ai cap ca sa-l folosesti, sa te gandesti inainte de-a lua o decizie care ar putea afecta relatia voastra. Foarte adevarat. Doar ca ea nu poate sa inteleaga barbatii, nu-i asa? Femeile sunt de pe Venus si barbatii sunt de pe Marte. Doua specii complet diferite care nu vor reusi niciodata sa se cunoasca indeajuns pentru a putea intelege reactiile atat de diferite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.